Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Κυρα Τασία… σε περιμένουν κάτω από την γέφυρα!! Κραυγή αγωνίας από το Αιγαίο: Τα νησιά μας «βουλιάζουν» από λαθρομετανάστες! Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Κω (Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ)


To νησί της Κω έχει παραδοθεί στις ορδές των Λαθρομεταναστών που το έχουν κατακλύσει!!
Ακίνακοι οι τοπικοί άρχοντες καθώς στην προσπάθεια τους να τα έχουν καλά με όλους τους κάτοικους της πόλης, τους μετακινούν από γειτονιά σε γειτονιά…
Μια εβδομάδα εδώ την άλλη εβδομάδα άλλου!
Επιστολή κατοίκου νησιού!!
Να μεταφερθούν στο παλαιό στάδιο Ανταγόρας
Προς δημοτική και λιμενική αρχή, Πρόταση για τη στέγαση των μεταναστών στην πόλη της Κω. Μία πολύ καλή λύση πιστεύω

είναι να μεταφερθούν όλοι οι μετανάστες απο τα πάρκα της πόλης στο παλαιό γήπεδο ανταγόρας το οποίο ειναι εγκαταλειμμένο. Απ’ ότι ξέρω εχει και τουαλέτες και μπάνια ειναι και περιφραγμένο. Πιστεύω με μικρές παρεμβάσεις μπορει να φιλοξενήσει πολλα άτομα.
Θα ήθελα να το δημοσιεύσετε στην ιστοσελίδα σας
Α. Χ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου