Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ! Έτοιμη η «Δεξιά Πλατφόρμα» της ΝΔ…

voridhs10
Την ίδια ώρα που η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη φλερτάρει έντονα με τη ρήξη με το κόμμα της, μία νέα «Δεξιά Πλατφόρμα» βρίσκεται «στα σκαριά».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης, σε συνεχή επικοινωνία με τον διεκδικητή της ηγεσίας του γαλάζιου στρατοπέδου, Κυριάκο Μητσοτάκη προσπαθούν να θέσουν τις δικές τους «κόκκινες γραμμές» σχετικά με την στροφή στο μεταρρυθμιστικό κέντρο που προσπαθεί να πετύχει απροκάλυπτα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Έτσι, οι δύο εκφραστές της λαϊκής Δεξιάς στη Συγγρού επιδιώκουν να «οχυρώσουν» τη θέση τους στη Νέα Δημοκρατία, καθώς έχει γίνει φανερό πως δεν έχουν καμία απολύτως

εμπιστοσύνη σε όσους θέλουν επαναπροσανατολισμό της ιδεολογικής ταυτότητας της παράταξης στις αρχές του καραμανλισμού, με μετατόπιση προς το κέντρο στον πολιτικό άξονα.
Έχουν αφοσιωθεί λοιπόν, οι δύο αυτοί πολιτικοί, με πλήρη συνείδηση της κρισιμότητας της κατάστασης, στη συσπείρωση βουλευτών και στελεχών που εκφράζουν αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα της κεντρώας στροφής του νέου Προέδρου της ΝΔ, δημιουργώντας μία άτυπη «Δεξιά Πλατφόρμα» που θα στεγάσει τους εκπροσώπους της λαϊκής Δεξιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου