Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ποια τροπικά φρούτα ενισχύουν τον μεταβολισμό;

karu
Σας αρέσουν τα τροπικά φρούτα; Αν ναι τότε το καλοκαίρι είναι ιδανική εποχή για να τα απολαύσετε. Τα τροπικά φρούτα έχουν πολλά οφέλη για την υγεία, αλλά επίσης, μπορούν να βοηθήσουν τη προσπάθεια σας να χάσετε κιλά. Ο κατάλογος είναι μεγάλος, αρκεί εσείς να διαλέξετε αυτά που σας αρέσουν.
Καρύδα. Αν και δεν είναι φρούτο ούτε και ξηρός καρπός, παρόλα αυτά προέρχεται από το δέντρος του κοκοφοίνικα. Είναι θρεπτική, υγιεινή και με γεύση που θυμίζει Ασιατική κουζίνα. Επίσης, είναι γεμάτη θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες, καθιστώντας τη μια εξαιρετική τροφή. Εκτός όμως, από τα οφέλη που προσφέρει για

την υγεία, είναι και ένας καλός σύμμαχος στην απώλεια κιλών. Και αν αναρωτιέστε με πιο τρόπο βοηθάει, δεν έχετε παρά να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη καρύδα στο μαγείρεμα, αντί για το βούτυρο και θα διαπιστώσετε γρήγορα τη διαφορά.
Μάνγκο. Αυτό το τροπικό φρούτο έχει μεγάλη θρεπτική αξία, διότι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθάει την όραση και λειτουργεί ως ασπίδα σε διάφορες μορφές καρκίνου. Επίσης, αν κάνετε δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνετε μάνγκο, γιατί σας κρατάει χορτάτους για ώρες και είναι χαμηλό σε θερμίδες. Δεν θα μπορούσατε να έχετε καλύτερο συνδυασμό γεύσης και απώλειας κιλών.
Παπάγια. Η παπάγια είναι ένα άλλο φρούτο που βοηθάει τη πέψη και αποτελεί την ιδανική τροφή για όσους θέλουν να χάσουν βάρος, γιατί έχει διουρητικές ικανότητες και βελτιώνει τον μεταβολισμό.
Ακτινίδια. Μπορεί αρκετοί από εσάς να μη προτιμάτε αυτό το φρούτο, όμως τα οφέλη του είναι πολλαπλά. Και σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη αν μάθετε ότι αποτελεί επίσης, έναν καλό σύμμαχο στη δίαιτα σας. Ένα μεσαίο ακτινίδιο περιέχει περίπου 50 θερμίδες και δεδομένου ότι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, καταπολεμάει επιτυχώς το υπερβολικό βάρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου