Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Πυρά κατά Μνημονιακών απο Λαφαζάνη: To OXI δεν νικήθηκε!

lafazanis
 Στη συγκέντρωση της Αριστερής Πλατφόρμας, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ανέβηκε στο βήμα λίγο πριν τις 20:00.
"Οι αντιμνημονιακοί αγώνες του λαού μας δεν πήγαν χαμένοι ούτε τελείωσαν. Οι αγώνες μας συνεχίζονται και θα πάρουν νέα ορμή. Δεν είπαμε "όχι" μόνο στο δημοψήφισμα, αλλά και στο νέο μνημόνιο μέσα στη Βουλή. Στο μνημονιακό κάλεσμα ανταποκρίθηκαν ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ. Να τους χαιρόμαστε."
"Οι αγώνες θα συνεχιστούν και θα πάρουν νέα ορμή. Τα υπουργεία και οι βουλευτικές έδρες δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά το μέσο για να επιτύχουμε την αλλαγή" είπε ο κ Λαφαζάνης.

"Οι FT έφτασαν να με εμφανίζουν να ετοιμάζω ριφιφί στο
νομισματοκοπείο και σύλληψη Στουρνάρα. Δεχόμαστε έναν πολύ βρώμικο πόλεμο. Θέλουν να διασύρουν και να χλευάσουν όλο τον ΣΥΡΙΖΑ, όλη την Αριστερά" τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου