Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΒΡΑΖΕΙ η Λακωνία. ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΣ Σουνίτης Πακιστανός προσπάθησε να βιάσει 12χρονο κοριτσάκι στη Λακωνία σε αυλή σχολείου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣΤην οργή των κατοίκων της κοινωνίας της Γλυκόβρυσης στη Λακωνία έχει προκαλέσει η απόπειρα βιασμού ενός 12χρονου κοριτσιού απο έναν 26χρονο Πακιστανό σε αυλή σχολείου στις 18:20 το απόγευμα της Κυριακής.  Ο δράστης πλησίασε το ανήλικο κορίτσι και αφού του έδειξε βίντεο πορνογραφικού υλικού απο το κινητό του τηλέφωνο στην συνέχεια ξεκίνησε να το αγγίζει στα γεννητικά του όργανα και το στήθος. Το παιδί μετά τον αρχικό του αιφνιδιασμό και τον φόβο που αισθάνθηκε, κατάφερε να φύγει απο το σημείο και με κλάματα στα μάτια..
ενημέρωσε τους γονείς του. Αμέσως εκείνοι κάλεσαν την αστυνομία και μετά απο έρευνες εντόπισαν τον 26χρονο που συνελήφθη και αναγνωρίστηκε απο το 12χρονο κορίτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου