Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Η συνθήκη που κατήργησε την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Συμπληρώθηκαν 93 χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάνης – Δείτε το βίντεο


Η συνθήκη που κατήργησε την Οθωμανική Αυτοκρατορία

 Σχεδόν ένας αιώνας έχει περάσει από το τότε που υπογράφηκε η Συνθήκη της Λωζάνης. Της Συνθήκης που ουσιαστικά κατήργησε την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν την αμφισβητεί ευθέως τονίζοντας πως πρέπει να επανεξεταστεί. Μετά από μια σειρά αιματηρών πολέμων...
και συνολικά 7,5 μήνες διαπραγματεύσεων οι νικητές του Α’ Παγκοσμίου πολέμου αποφασίζουν να διαμελίσουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία και να χαράξουν τα σύνορα του σύγχρονου τουρκικού κράτους. 
ΔΕΙΤΕ τι προέβλεπε η συγκεκριμένη Συνθήκη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου