Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Τρομοκρατημένοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες! Νιώθουν την "ανάσα" του Πούτιν...



Υπό τη σκιά του Ντόναλντ Τραμπ και του Βλαντιμίρ Πούτιν ολοκληρώθηκε η "μίνι" σύνοδος κορυφής, στην οποία συμμετείχαν ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και οι ηγέτες της Μ. Βρετανίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Γαλλίας και Γερμανίας. 
Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η εκλογή του Τραμπ και η ανησυχία που υπάρχει σε περίπτωση που ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν προσφέρει στρατιωτική βοήθεια σε συμμάχους του ΝΑΤΟ, αν αυτοί δεν έχουν εκπληρώσει τις αμυντικές δεσμεύσεις τους, ενώ, οι ηγέτες αναφέρθηκαν και στη Ρωσία. 
Μάλιστα, επέκριναν τη Ρωσία για τους βομβαρδισμούς στη Συρία
και οι ευρωπαίοι αρχηγοί ζήτησαν τη βοήθεια του Ομπάμα για να παρατείνουν τις κυρώσεις στη Ρωσία. 
Σε επίσημη ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, αναφέρεται: "Ο πρόεδρος Ομπάμα εξέφρασε την πεποίθηση ότι, ακόμη και σε μια στιγμή μεγάλης αλλαγής, οι δημοκρατικές αξίες έχουν κάνει περισσότερα για να προωθήσουν την ελευθερία και την πρόοδο του ανθρώπου απ' ό,τι οποιοδήποτε άλλο σύστημα στην ιστορία, και θα συνεχίσουν να κάνουν το ίδιο στο μέλλον".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου