Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Απαντούμε όχι στον Ερντογάν και στους εθνομηδενιστές

Γράφει ο
Κωνσταντίνος Χολέβας
Ο Ελληνισμός κατεγράφη στην Ιστορία ως το έθνος των μεγάλων ΟΧΙ. Το ΟΧΙ του 1940 ήταν συνέχεια του «Μολών Λαβέ» του Λεωνίδα, του «πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών» του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, της αρνήσεως των Νεομαρτύρων να εξισλαμισθούν επί Τουρκοκρατίας, του ΟΧΙ που απήντησε ο Κολοκοτρώνης στις προτάσεις του Άγγλου Χάμιλτον για συμβιβασμό με τους Τούρκους, του ΟΧΙ των Μακεδονομάχων στους Τούρκους κατακτητές και στους Βουλγάρους διεκδικητές των βορείων ελληνικών εδαφών.
Αυτά τα ΟΧΙ πρέπει να συνεχισθούν. Σήμερα οφείλουμε να πούμε ΟΧΙ στον νέο Οθωμανισμό του Ερντογάν που απειλεί την εδαφική μας ακεραιότητα και διεκδικεί μέχρι και τη Θεσσαλονίκη.
Να φωνάξουμε ένα βροντερό  ΟΧΙ στην εφαρμογή ενός νέου
σχεδίου Ανάν, με το οποίο η Ελληνική Κύπρος κινδυνεύει να μετατραπεί σε τουρκικό προτεκτοράτο.
Να απαντήσουμε ΟΧΙ στον αλβανικό εθνικισμό  που καταπατά τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών, διεκδικεί την ελληνική Ήπειρο και προβάλλει τις θρασύτατες αξιώσεις των Τσάμηδων, απογόνων των εγκληματιών πολέμου του 1941-44.
Να θυμίσουμε το ΟΧΙ του λαού μας προς τους σκοπιανούς διαστρεβλωτές της Ιστορίας, όπως αυτό εκφράσθηκε με τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια της περιόδου 1992-1994.
Να απαντήσουμε ΟΧΙ σε όσους επιδιώκουν την αποχριστιανοποίηση της κοινωνίας με  περιτύλιγμα το θολό αίτημα για «χωρισμό» Εκκλησίας και Πολιτείας.
Να αρνηθούμε με ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ την αποκοπή των παιδιών μας από την Ορθόδοξη Παράδοση, όπως αυτή επιχειρείται με την εισαγωγή του πολυθρησκειακού  συγκρητιστικού συνονθυλεύματος που ονομάζεται Νέο Πρόγραμμα Σπουδών για τα Θρησκευτικά.
Να εναντιωθούμε με ένα πανεθνικό ΟΧΙ στον αφελληνισμό της Παιδείας μας και στην απάλειψη σημαντικών κεφαλαίων της Αρχαίας, της Βυζαντινής και της Νεώτερης Ιστορίας μας.
Να πούμε ΟΧΙ στους εθνομηδενιστές, οι οποίοι προσπαθούν να μάς πείσουν ότι το έθνος, η εθνική ταυτότητα και το εθνικό κράτος είναι ξεπερασμένες αξίες.
Να εμποδίσουμε με το ΟΧΙ μας και με κάθε δημοκρατικό τρόπο την πολτοποίηση της ελληνορθόδοξης ιδιοπροσωπίας μας, την οποία επιδιώκουν οι οπαδοί του μαρξιστικού διεθνισμού και της ισοπεδωτικής παγκοσμιοποιήσεως.
Να σταματήσουμε με το ΟΧΙ μας την κακοποίηση της διαχρονικής ελληνικής γλώσσας και την επίθεση κατά των Αρχαίων Ελληνικών.
Να αποδείξουμε με το ΟΧΙ μας και με ιστορικώς τεκμηριωμένα επιχειρήματα ότι δεν θα περάσει η προπαγάνδα, η οποία αμφισβητεί τη συνέχεια του Ελληνισμού.
Να πούμε ΟΧΙ στον δημογραφικό κατήφορο της πατρίδας μας. Να στηρίξουμε τον ιερό θεσμό του χριστιανικού γάμου και της οικογενείας και να  απαιτήσουμε να ληφθούν μέτρα για την ενθάρρυνση της πολυτεκνίας.
Να είναι το ΟΧΙ η απάντησή μας στον ωχαδελφισμό και στην εθνική κατάθλιψη. Θα αντλούμε ελπίδα από την Υπέρμαχο Στρατηγό και από τη μελέτη της Ιστορίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου