Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΝΤΡΟΠΗ! Ξέγραψαν τη Χίο...

"Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα αύριο να αδειάσει η Χίος. Πρέπει οι κάτοικοι να συνηθίσουν για να ένα διάστημα να συμβιώνουν με έναν αριθμό μεταναστών που θα μείνει στο νησί", υπογράμμισε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης
Μπαλάφας, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό. 


Ο κ. Μπαλάφας, επίσης, πρόσθεσε ότι στο νησί θα κατασκευαστεί ένας καταυλισμός στον οποίον θα φιλοξενηθούν οι μετανάστες και ότι "τις επόμενες μέρες θα υπάρξει μεγαλύτερη αστυνόμευση στο νησί". 
(Εναλλακτικά ΕΔΩ)
Η Χίος υποφέρει και η κυβέρνηση συνιστά υπομονή. 
Μόνο που ακόμα και αν οι Έλληνες κάνουν υπομονή-που ήδη έχουν αντέξει πολλά στον τόπο τους, οι πρόσφυγες δεν κάνουν. 
Η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να εθελοτυφλεί και να λάβει άμεσα μέτρα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου