Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Η πρώτη απόδραση κρατουμένου με «βραχιολάκι» είναι γεγονός. Παραβίασε τους όρους 43χρονη πρώην υπάλληλος της Energa

PRISON ELECTRONIC BRACELET
 
Η πρώτη απόδραση κρατουμένου με «βραχιολάκι» είναι γεγονός από το απόγευμα του Σαββάτου. Τους όρους παραβίασε μία 43χρονη, η οποία είχε αποφυλακιστεί με τον όρο να φοράει το «βραχιολάκι» και να βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Η 43χρονη... φέρεται να παραβίασε τους όρους το απόγευμα του Σαββάτου.  Η καταζητούμενη πλέον γυναίκα,πρώην υπάλληλος της Energa... είχε εμπλοκή σε υπόθεση υπεξαίρεσης και κατηγορούνταν επιπλέον για αδικήματα του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, λαθρεμπορία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Της είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος του κατ' οίκον εγκλεισμού, ενώ της είχε τοποθετηθεί το ειδικό βραχιολάκι.  Το απόγευμα του Σαββάτου φέρεται να παραβίασε τον ιμάντα που συγκρατεί το βραχιολάκι και εξαφανίσθηκε. Τελευταίο σήμα που ενημέρωνε για απουσία από το σπίτι της στην Ομόνοια δόθηκε στις 18:58, ενώ στις 19:09 δόθηκε το τελευταίο σήμα συναγερμού από την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.  Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν το βραχιολάκι με τον πομπό σήματος, όχι όμως και την ίδια που είναι πλέον καταζητούμενη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου