Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ. Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Αποτέλεσμα εικόνας για Χοτ Σποτ Προς Καμμένο,
Και προς λοιπούς  κατοχικούς «πατριώτες» Βουλευτές του κατοχικού Ελληνικού κοινοβουλίου. Η Εσχάτη Προδοσία του Καμμένου «των νησιών μας»,  στο ύψιστο σημείο της....
Η Λέσβος χάνεται υπό την αποδοχή των όλων μαζί των «πατριωτών» του εθνικού σκοπού των Χοτ Σποτς κτλ. Και ο Καμμένος ο υπεύθυνος για τη φρούρηση των θαλάσσιων συνόρων μας,  αντί να τα φρουρήσει, «πατριωτίζεται» εμετικά.
Άκουγα πριν από λίγο τον γλοιώδη Μουζάλα του Καμμένου που θα τη λέει Μακεδονία,  να λέει διάφορες εξυπνάδες για τη Λέσβο. Και να παραδέχεται  επιτέλους ότι το 80% δεν είναι πρόσφυγες. Ο διαστρεβλώνων μέχρι προ τίνος την αλήθεια πράκτορας της νέας τάξης που έλεγε ότι είναι «όλοι πρόσφυγες».
Ως ακόμα και αν όλοι ήσαν πρόσφυγες η Ελλάδα θα έπρεπε  να εξισλαμιστεί για να τους συγχαρούν τους «πατριώτες», ο εγκληματίας Ομπάμα και η νεοναζίστρια Μέρκελ.
Και άκουσα να ψεύδεται ο Μουζάλας προσπαθώντας να αποκοιμίσει τους Έλληνες, λέγων  ότι δήθεν θα φτιάξει στα νησιά μας κλειστά κέντρα κράτησης (κρατητήρια) για τις  χιλιάδες λαθρομεταναστών που υπάρχουν και που ήδη άρχισαν πάλιν να εισβάλλουν.
·      Άμεσα Καμμένε φρούρησε τα θαλάσσια σύνορα μας. Θα είσαι εσαεί ο κύριος προδότης που κατέστρεψε τη Λέσβο  και τα άλλα νησιά μας. Φρούρησε τα νησιά μας πέραν από τις παραστάσεις σας στο ΓΕΕΘΑ με τον νεοταξικό σύντροφο σας Κούλη,ή παραιτήσου
·      Άμεσα επίσης κύριοι «όλοι μαζί κτλ», αφήστε τις βλακείες ότι, πρέπει να καταγραφούν δήθεν στα νησιά, όπου είναι αδύνατο. Και φέρτε τους άμεσα στην Ηπειρωτική Ελλάδα για καταγραφή σε κλειστά κέντρα κράτησης. Αφού είναι αδύνατη η καταγραφή τους εκεί, πάρτε γι αυτό άδεια από την Μέρκελ σας και από όπου αλλού.
·      Και πάψτε να χάριν της Μέρκελ σας να εξισλαμίζετε «πατριωτικά» νεοταξικά, διεθνιστικά και αρρωστημένα τα νησιά μας. Το ντροπή  σας είναι πολύ λίγο να χαρακτηρίσει τον «πατριωτισμό» σας αυτόν.
·      Και ανοίξτε άμεσα το φράκτη του Έβρου να ξαλαφρώσουν τα νησιά μας. Και διευκολύνετε τους να ξαμοληθούν στην Μέρκελ τους.
·      Η Εσχάτη «πατριωτική» προδοσία  «Εθνικού σκοπού» των Χοτ Σποτς κτλ, κατά τους επίσης «πατριώτες» Κούλη, Αδώνι, Κωστή και Κωστάκη και τους λοιπούς αποδειχθέντες  πρόβατα του Άδωνι και του Κούλη βουλευτές της ΝΔ, δεν πάει άλλο.  
·      Και κατά τους σιωπώντας επίσης ψευτοφιλανθρώπους που συμμετέχουν στην καταστροφή του Ελληνισμού,
ΚουτσουμποΛαφαζονοΑλαβανοΚωνσταντοπούληδες 
·      Όλοι επιτελούν Εσχάτη Προδοσία εις βάρος του Ελληνισμού, κατηγορώντας θρασύτατα ως ακροδεξιό και φασίστα, όποιον ενδιαφέρεται για την πατρίδα του και αντιδρά. Αυτοί όλοι οι εξυπηρετούντες τα σχέδια της  νέας τάξης και συνεπώς φασίστες ακροδεξιοί,  «αριστεροί» ως ο Δρας.
Καλείται ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, στα πλαίσια του όρκου το,  να επέμβει για τη σωτηρία των νησιών μας του Αιγαίου. Πριν να είναι αργά.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου