Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Ενα γιατρό την Κουμουνδούρου γρήγορα. "ΛΑΛΗΣΕ" ΚΑΙ η Κατερίνα Νοτοπούλου. Πανηγυρίζει που ήρθε ... 4η!


Μετά τον “άχαστο” Τσίπρα μας προέκυψε και η “άχαστη” Νοτοπούλου.  Το πολιτικό πουλέν του Μαξίμου που κατάφερε- διότι περί κατορθώματος πρόκειται- να… κατακτήσει την 4η !! θέση ως υποψήφια για το δήμο Θεσσαλονίκης, πανηγυρίζει γι΄ αυτό....
Σε ανάρτηση της στο Instagram, λέει μεταξύ άλλων χαριτωμένων ότι είναι χαρούμενη που κατέκτησε μία από τις πρώτες θέσεις. Περί ορέξεως που λένε και στη Θεσσαλονίκη… μπουγάτσα με τυρί.  Ολόκληρη η ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου:  «Μια κορυφαία εκλογική διαδικασία ολοκληρώνεται.  Στον Δήμο Θεσσαλονίκης η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί», που με τιμή εκπροσωπώ, η μόνη προοδευτική επιλογή, κατακτά μια από τις πρώτες θέσεις καταλήγοντας ισοδύναμα σε επτά έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας σημαντικά τη δύναμή μας.  Συγχαίρω όσους τελικά περνούν στο Β’ Γύρο των Δημοτικών Εκλογών. Εμείς, μαζί, δώσαμε με όλες μας τις δυνάμεις τη μάχη για μια προοδευτική Θεσσαλονίκη. Σε δύσκολη συγκυρία για την πόλη και κρίσιμη καμπή για τη χώρα, καταφέραμε υγιείς πολιτικές δυνάμεις να συγκροτήσουμε μια μεγάλη προοδευτική αυτοδιοικητική συμμαχία. Δώσαμε έναν μεγάλο, αξιοπρεπή και καθαρό αγώνα, μακριά από κάθε είδους συμφέροντα, κομίζοντας νέο πολιτικό ήθος. Θέλω να ευχαριστήσω την πόλη που μας εμπιστεύτηκε αναγνωρίζοντας τα καθαρά λόγια και μοιράστηκε μαζί μας το όραμά μας για μια Θεσσαλονίκη δίκαιη, εξωστρεφή πόλη, με συμμετοχικό σχεδιασμό, μια Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Μητρόπολη.  Με το όραμα αυτό, με την ελπίδα που γεννήσαμε στην πόλη και με τις αξίες μας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε από κάθε θέση και σε κάθε μάχη για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος, των κοινωνικών αγαθών, της δημοκρατίας στην πόλη.  Ευχαριστώ προσωπικά και από καρδιάς όσους και όσες μας στήριξαν. Προχωράμε Μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου