Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Γ. Τράγκας: «Ο Τσίπρας τρέμει! «Βουλιάζει» στα νερά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών

Την οργή του εξέφρασε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM, κατά του Αλέξη Τσίπρα και τις πολιτικής του συμμορίας, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι τους περιμένει στις εθνικές εκλογές. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ακόμα και την τελευταία στιγμή οι ένοικοι του Μαξίμου προσβάλλουν την Δημοκρατία προσπαθώντας να τοποθετήσουν δικούς τους ανθρώπους στη Δικαιοσύνη.
Συγκεκριμένα είπε:

«Απριλιανός κλώνος μέχρι το τέλος. Φοβάται, για αυτό δεν μπορεί να διαχειριστεί την ήττα του. Δεν έχει να πει τίποτα, εντελώς τίποτα μέχρι τις κάλπες και τις εθνικές εκλογές. Φοβάται την οργή όλου του λαού. Φοβάται χειρότερο αποτέλεσμα. Τρέμει! Εξουσιομανής, ολοκληρωτικής νοοτροπίας, που νόμιζε ότι είναι συνομιλητής της ιστορίας και ότι θα τον ευγνωμονεί ο λαός και τώρα και στο μέλλον.
Προσβάλει την Δημοκρατία. Προσβάλει την κοινωνία και τον ελληνικό λαό. Δεν αποδέχεται ομαλά και ειρηνικά την σαρωτική και καταλυτική ετυμηγορία του λαού. Προσβάλει όλους τους θεσμούς της χώρας μας, μιας χώρας που πλήγωσε βαθύτατα με τις ανθελληνικές αποφάσεις του, αυτές που πήρε ερήμην του λαού. Προσβάλλει τη Δικαιοσύνη και δεν σκέφτεται ότι δυο άνθρωποι που θέλει να τοποθετήσει θα είναι άμεσα έκθετοι στα μάτια του λαού. Από την πρώτη στιγμή θα εμφανιστούν ως υπηρέτες του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα. Δηλαδή από την πρώτη στιγμή που θα τους τοποθετήσει θα θεωρούνται άνθρωποι του Τσίπρα. Δεν θα είναι ανεξάρτητοι δικαστές αλλά άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που πάει να κάνει αλλοιώνει το πνεύμα των διακριτών εξουσιών.»
Δεν έχει τίποτα να πει μέχρι την ώρα που θα ανοίξουν οι κάλπες για τις εθνικές εκλογές. Δεν πρόκειται να αποφύγει καμία από τις συνέπειες των πράξεων του. Δεν πρόκειται να αποφύγει το πέρασμα του «τυφώνα» που θα έρθει για τις ανθελληνικές πράξεις στις οποίες προέβη.»
Ο έγκριτος δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας, πως ο Τσίπρας με την πολιτική του συμμορία έχουν «μεθύσει» από την εξουσία και δεν βλέπουν το γκρεμό. Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Δυστυχώς αντί να προσγειώσει το σκάφος με ηρεμία και αποδοχή της ήττας, τσιτώνει τα πράγματα και σπείρει τυφώνες για το κόμμα και για το μέλλον του. Δυστυχώς δεν έχει ακόμα καταλάβει ότι το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών θα είναι πολύ χειρότερο από αυτό των ευρωεκλογών. Δεν έχει καταλάβει ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού τους θεωρεί ασθένεια. Αρνούνται να ακούσουν πάλι τη φωνή του λαού. Δεν έχουν κατανοήσει οι νοήμονες του Μαξίμου ότι το σάρωμα θα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Προσπαθούν να κρύψουν τις πομπές τους κερδίζοντας χρόνο. Παίζουν με τον ελληνικό λαό και τη χώρα σε περίοδο που βράζει ολόκληρη. Δεν καταλαβαίνουν ότι όσο βγαίνουν και μιλάνε γκρεμίζουν ακόμα περισσότερο το ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε έναν πολιτικά ηλίθιο πρωθυπουργό ο οποίος αψηφά την βούληση του ελληνικού λαού. Δουλεύουν τον κόσμο, θέλουν μεγάλη αποχή στις εκλογές. Μέθυσαν από την εξουσία μη βλέποντας τον γκρεμό.
Με όσα κάνει δεν πρόκειται να αναχαιτίσει τα ρήγματα, αντίθετα θα μεγαλώσουν. Αντί να προσγειωθεί στην αξιωματική αντιπολίτευση, να διώξει όλους τους άχρηστους, τους τραμπούκους, όλους εκείνους που δημιούργησαν την εικόνα του διεφθαρμένου κόμματος, αντί να πάει σε πολιτική περισυλλογή και να επιστρέψει δυνατότερος εν καιρό μνημονίου, δυναμιτίζει το κλίμα, μη ζητώντας ούτε έναν συγγνώμη από τον προδομένο λαό. Αντίθετα αν σεβαστεί την ομαλή αλλαγή έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει πολύ δυνατότερος. Νομίζουν ότι με τέτοια τερτίπια θα αλλοιώσουν την ετυμηγορία του ελληνικού λαού.
Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών θα είναι πρωτοφανής γενικευμένη αποδοκιμασία του Τσίπρα. Δεν έχουν καταλάβει ότι όλος ο κόσμος βαρέθηκε τους τσαμπουκάδες του Πολάκη, τους αγροικισμούς του Μπαλαούρα, το πολιτικό μπούλινγκ, τα ψέματα και κυρίως δεν ανέχεται άλλο την ανεπάρκεια αυτών των προσώπων. Ο πρωθυπουργός αποδεικνύει ποσό επικίνδυνος ήταν και είναι για τον ελληνικό λαό. Πίστευε ότι μια ήττα στις εθνικές εκλογές θα ήταν διαχειρίσιμη. Τώρα αντιλαμβάνεται ότι βουλιάζει μέσα στα νερά της προδοτικής συμφωνίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ σφαδάζει και σφαδάζοντας εκλύει ακόμα τοξίνες και εκθέτει τους δικαστές ως υπηρέτες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου