Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Σύλληψη Αλβανού «μετανάστη» στη Σπάρτη για δολοφονία εκ προμελέτης

Επειδή ως γνωστόν η χώρα αυτή φαντάζει σαν… να έχει μέλι σε κάθε εγκληματία, ένας ακόμη Αλβανός συνελήφθη από την ΕΛΑΣ για δολοφονία που είχε διαπράξει στη χώρα του, αλλά ήρθε φυσικά στην Ελλάδα. Ο 29χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία διεθνών αναζητήσεων... συνελήφθη χθές το μεσημέρι, στη Σπάρτη , από αστυνομικούς του τμήματος Ευρώτα.  Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία , ο 29χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης και κατά συναυτουργία, πράξη που σημειώθηκε στις 4 Οκτωβρίου του 2012 στην Αλβανία.  Επίσης, σύμφωνα με την αστυνομία, προέκυψε ότι σε βάρος του συλληφθέντος εκκρεμούσε και απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, για παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.  Ο 29χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου