Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Κάθε ψήφος είναι απόδειξη της «τουρκικής ταυτότητας», ισχυρό μήνυμα κατά της πολιτικής της Ελληνικής κυβέρνησης έναντι της «Τουρκικής μειονότητας»! Μετά τις κάλπες, το «μακρύ χέρι» του Ερντογάν ανάβει «φωτιές» στην Δυτ. Θράκη


Λίγοι αλλά και αρκετοί ταυτόχρονα διέκριναν το βράδυ των εκλογών στον εκλογικό χάρτη το χρώμα στην Δυτική Θράκη και δικαίως ανησύχησαν.Την επόμενη μέρα, ήταν ήδη αργά.  Το μειονοτικό Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) εξαπλώθηκε για τα καλά καθώς με 98,73% της ενσωμάτωσης στις ευρωεκλογές, καταλαμβάνει...
στην Ξάνθη 25,05%, με τη ΝΔ να κατατάσσεται δεύτερη με 24,43%, ενώ στη Ροδόπη παίρνει 37,81% με τη δεύτερη ΝΔ να παίρνει ποσοστό 19,81%!  Ελάχιστοι μίλησαν ανοιχτά για τον κίνδυνο που ελοχεύει από τους Τούρκους στην Θράκη, αναλώθηκαν σε δικομματικές αψιμαχίες, και έτσι δύο 24ωρα μετά η επικεφαλής του μειονοτικoύ Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) Τσιγδέμ Ασάφογλου, μιλά ανοιχτά για τουρκική ταυτότητα.     Κάθε ψήφος αποτελεί απόδειξη της «τουρκικής ταυτότητας» δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu και παράλληλα τόνισε ότι «κάθε ψήφος που έλαβε το κόμμα της στις δημοσκοπήσεις θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα κατά της πολιτικής της ελληνικής κυβέρνησης έναντι της ‘’τουρκικής’’ μειονότητας”». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Ασάφογλου, «οι ψήφοι για το ΚΙΕΦ θα είναι απόδειξη της ‘’τουρκικής ταυτότητας’’ στη Δυτική Θράκη».  Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» Οζάν Αχμέτογλου, που ήταν ένας από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΚΙΕΦ, ανέφερε στο τουρκικό πρακτορείο ότι «τα προβλήματα των εθνοτικών Τούρκων της Δυτικής Θράκης αναμένουν επίλυση εδώ και χρόνια».  Είναι δεδομένο ότι εντός της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε στην Ελλάδα, θα υπάρξει σίγουρα κάποια “τορπίλη” από κάποιον επίσημο της Τουρκίας που δεν θα χάσει την χειροπιαστή ευκαιρία να θέσει ξανά ζήτημα Θράκης..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου