Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Φρουρός βουλευτή φέρεται να χτύπησε ηλικιωμένο στην Τρίπολη

Σώος και αβλαβής ο ηλικιωμένος που είχε χαθεί στα Χανιά

Ο ηλικιωμένος κατέθεσε μήνυση εναντίον του αστυνομικού φρουρού του βουλευτή, που δεν ήταν παρών στο επεισόδιο

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης οδηγήθηκε την Παρασκευή ένας αστυνομικός ο οποίος ανήκει στη συνοδεία βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ με την κατηγορία ότι χτύπησε έναν ηλικιωμένο στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στο κέντρο της πόλης!
Σύμφωνα με πληροφορίες του arcadiaportal.gr, ο αστυνομικός φέρεται ότι πριν από λίγες ημέρες διαπληκτίστηκε με τον ηλικιωμένο επειδή εκείνος του έκανε παρατήρηση για την οδηγική του συμπεριφορά, αλλά πάνω στον καυγά τα πράγματα ξέφυγαν και χειροδίκησε σε βάρος του.

Ο ηλικιωμένος κατέθεσε μήνυση εναντίον του αστυνομικού φρουρού του βουλευτή, που δεν ήταν παρών στο επεισόδιο και οι συνάδελφοί του στο τοπικό τμήμα σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, με αποτέλεσμα να του ασκηθεί ποινική δίωξη για απρόκλητη σωματική βλάβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου