Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ΤΑ ΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ! ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ ΒΑΡΙΑ Η … ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ – ΦΩΤΙΟΥ: «ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ…» – ΘΕΑΝΩ MIA EINAI H ΛΥΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΓΕΜΙΣΤΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

theano exo
Την εκτίμηση ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι αναστρέψιμο εξέφρασε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό RealFm 97,8, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα.  Η κ. Φωτίου διαπίστωσε ότι....

η ενίσχυση της ΝΔ είναι μεγάλη. «Το αποτέλεσμα είναι κατώτερο των προσδοκιών μας και, γι’ αυτό και προκηρύξαμε τις πρόωρες εκλογές, που σημαίνει ότι σεβόμαστε το μήνυμα του λαού» είπε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.  Αναλύοντας περαιτέρω το εκλογικό αποτέλεσμα, η κ. Φωτίου σημείωσε: «Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ πήρε περίπου 1,5 εκατομμύριο ψήφους, σχεδόν όσο και στις ευρωεκλογές του 2014, ενώ η ΝΔ πήρε σχεδόν, όσους ψήφισαν τον Γενάρη του 2015. Άρα, ο αγώνας μας είναι να καταφέρουμε να πείσουμε, όσους καταρχήν δεν πήγαν να ψηφίσουν, ενώ μας είχαν ψηφίσει στις εκλογές του Γενάρη του 2015 ή επέλεξαν να στείλουν σε εμάς μήνυμα δυσαρέσκειας και κριτικής, αλλά δεν θέλουν επ’ ουδενί να κυβερνήσει ο Μητσοτάκης τη χώρα. Άρα, έχουμε μία δεξαμενή, πιστεύουμε πολύ μεγάλη, την οποία πρέπει να συσπειρώσουμε και να προχωρήσουμε».  Σε ερώτηση σχετικά με το τι έφταιξε και ήρθε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης απάντησε, μεταξύ άλλων: «Πιστεύω ότι το κυρίαρχο είναι ότι δεν «επικοινωνήσαμε» το πρόγραμμα ενός σημαντικού παραγωγικού μέλλοντος για όλους. Το δεύτερο σημείο νομίζω είναι ότι αντιμετωπίσαμε έναν ιδιότυπο πόλεμο προπαγάνδας με fake news και λάσπη. Εμείς δεν θα μπορούσαμε ποτέ να βγούμε νικητές σε έναν τέτοιο άθλιο πόλεμο. Αυτό αντιμετωπιζόταν μόνο με ισχυρή οργανωτική δύναμη των μελών και φίλων μας που δεν είχαμε, γιατί είχαμε αποσυσπειρωθεί».  Θεανώ, μια είναι η λύση, ξεκίνα να φτιάχνεις γεμιστά!


makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου