Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΤΩΡΑ…. Μαζικές αποχωρήσεις από την Χρυσή Αυγή…!! Έφυγε ολόκληρη η Πιερία Έρχονται κι άλλοι νομοί…!!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Πριν λίγο με δημόσια ανακοίνωση τους τα μέλη του Συμβουλίου της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Πιερίας γνωστοποίησαν την αποχώρηση τους από το κόμμα.  Πληροφορίες από την Βόρεια Ελλάδα λένε πως εντός της ημέρας θα ακολουθήσουν αντίστοιχες ανακοινώσεις από δύο ακόμη νομούς! Διαβάστε την ανακοίνωση από την Πιερία…
  Οι Αργύρης Καρυπίδης, Βασίλης Τσιλιγκίρης, Γιώργος Χαϊδαλής και Δημήτρης Φωτίου δηλώνουμε ότι παραιτούμαστε από το πενταμελές συμβούλιο της Τοπικής Οργάνωσης Χρυσής Αυγής Πιερίας και ταυτόχρονα αποχωρούμε από το κόμμα της Χρυσής Αυγής, έτσι όπως αυτή πλέον έχει διαμορφωθεί.  Παραμένουμε… όλοι ανένταχτοι Έλληνες, χωρίς πια πολιτική στέγη, πάντα όμως με αγάπη προς τις ιδέες του Εθνικισμού δηλαδή την αγάπη προς την Πατρίδα, το Έθνος, τη Φυλή, την ελληνική οικογένεια, τις ελληνικές πολιτιστικές και ιστορικές παραδόσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου