Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Ξηλώνει τους «στρατηγούς» του ο Τσίπρας: Ποιος είναι ο μυστηριώδης Αγγλος του Μαξίμου. Αλέξη,μην μας πειράξεις τον .. Καρανίκα, θα μαλώσουμε

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΥΡΙΖΑ
Η βαριά ήττα του Αλέξη Τσίπρα στις τετραπλές εκλογές πυροδοτεί νέες αλλαγές στο επιτελείο του Πρωθυπουργού. Ηδη, ένα νέο πρόσωπο μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου και σύμφωνα με πληροφορίες δουλειά του είναι να ενισχύσει το επικοινωνιακό επιτελείο του Πρωθυπουργού....
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός ενίσχυσε το επικοινωνιακό του επιτελείο με ένα καινούργιο μέλος, κυκλοφορεί από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται όχι μόνο στην αριθμητική αύξηση της ομάδας του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στην εθνικότητα του νέου μέλους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νέος επικοινωνιολόγος του πρωθυπουργού είναι βρετανός υπήκοος και έχει ξεβολέψει πολλούς! Πάντως το κατσάδιασμα του Τσίπρα στους λογογράφους του δεν επιβεβαιώνεται ότι ήταν δάκτυλος του Άγγλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου