Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Η Νέα Δημοκρατία είχε υπερψηφίσει την τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για τους τουρκικούς συλλόγους!!


Για όσους ανησύχησαν για το «κενό» που δημιουργήθηκε στον εκλογικό χάρτη από την επικράτηση των τούρκων στην Ροδόπη και την παρ’ ολίγο επικράτησή τους στην Ξάνθη, αξίζει να θυμηθούμε μία τροπολογία του 2017.
Επρόκειτο για τροπολογία που έφερε στην Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ και επέτρεπε την αναψηλάφηση των τελειωμένων υποθέσεων που αφορούν τις διάφορες τουρκοενώσεις που κατά καιρούς έχουν
κηρυχτεί παράνομες από την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Επρόκειτο για μία αισχρή τροπολογία που έκανε δώρο ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ερντογάν, την οποία τροπολογία υπερψήφισε ΚΑΙ Η Νέα Δημοκρατία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου