Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Οι αποκαλυπτικές δημοσκοπήσεις του Βαξεβάνη-ΦΩΤΟ

Πρωτοσέλιδα με μεγάλους τίτλους και δημοσκοπήσεις αμφιβόλου ποιότητας, μικρά ποσοστά για τη διαφορά στην πρόθεση ψήφου και εμνευσμένοι τίτλοι για «ισχνό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας», «μονοψήφια και σε χαμηλό δείκτη διαφορά»

Η εφημερίδα documento του Κώστα Βαξεβάνη είχε επιδοθεί σε έναν άνευ προηγουμένου αγώνα να αποδείξει ότι όλες οι άλλες δημοσκοπήσεις που έδειχναν μεγάλη διαφορά ήταν λάθος και η εταιρεία του πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σκλία, που μπήκε πέρυσι στο μητρώο του ΕΣΡ, που έκανε τις δημοσκοπήσεις ήταν η καλή.




Τελικά η δημοσκοπήσεις αυτές έπεσαν έξω, σε σημείο να αμφισβητείται ευθέως η επιστημονική τεκμηρίωση των ευρημάτων τους, καθώς η μεθοδολογία τους είχε ήδη αμφισβητηθεί. Στα ερωτηματολόγια της εν λόγω εταιρείας παραβιάζονταν μια σειρά κανόνων αφού περιλαμβάνονταν σαφείς και ευθείες ερωτήσεις που περιείχαν μειωτικούς για την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια χαρακτηρισμούς για πρόσωπα ή φορείς, για τους οποίους ερωτώνται τα μέλη του αντιπροσωπευτικού δείγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου