Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Μαΐου 2019

ΕΜΕΤΙΚΕΣ δηλώσεις Γιούνκερ: «ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ όσοι αγαπούν τις χώρες τους περισσότερο απ’ την Ε.Ε.»…


Την ιδεολογία κατά των εθνών και των λαών εξήγησε μέσα σε λίγες λέξεις ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, με αφορμή δηλώσεις του για τις πολιτικές εξελίξεις στη Βρετανία.Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο CNN ο Γιούνκερ εξαπέλυσε επίθεση κατά όσων βλέπουν με… μισό μάτι την Ευρώπη.

«Αυτοί οι λαϊκιστές, εθνικιστές, είναι ηλίθιοι… είναι ερωτευμένοι με τις δικές τους χώρες. Δεν τους αρέσουν όσοι έρχονται από μακριά, εμένα μου αρέσουν όσοι έρχονται από μακριά», είπε μεταξύ άλλων ο Γιούνκερ.
Τί είπε, όμως, στην ουσία; Ότι είναι ηλίθιοι όσοι αγαπάνε τις χώρες τους παραπάνω από την Ε.Ε. και ότι εάν δεν θέλεις λαθρομετανάστες στη χώρα σου είναι λαϊκιστής και εθνικιστής.
Αυτή είναι η μεταλλαγμένη Ευρώπη που θα πρέπει με την ψήφο μας να αλλάξουμε στις ερχόμενες ευρωεκλογές…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου