Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Ξανά στο… πεζοδρόμιο ο ΣΥΡΙΖΑ: Καλεί σε συγκέντρωση για τις «συναθροίσεις»


Μετά το κάλεσμα Τσίπρα στα κομματικά στελέχη να είναι «παρόντες και παρούσες και στο δρόμο, στις κοινωνικές κινητοποιήσεις»

Ούτε ένα εικοσιτετράωρο δεν πέρασε από τη χθεσινή αποστροφή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του, κάλεσε τα κομματικά στελέχη να είναι «παρόντες και παρούσες και στο δρόμο, στις κοινωνικές κινητοποιήσεις, παντού όπου οι πολίτες αντιστέκονται, διεκδικούν, διαδηλώνουν», σε μια προσπάθεια να γυρίσουν τον πολιτικό χρόνο πίσω στο ριζοσπαστικό τους παρελθόν.

Μετά το σύνθημα της ηγεσίας για την επιστροφή στην κινηματική του πραγματικότητα, «ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλες και όλους στην πλατεία Κλαυθμώνος, την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 στις 19:00, στη συγκέντρωση ενάντια στο αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο "Δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις" που ψηφίζεται αύριο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα από τα παλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου