Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Εγκλημα για το... τίποτα στην Κυπαρισσία: Ο καβγάς για συμβόλαιο κινητού και το βίντεο-ντοκουμέντο με τον δράστη

Σε σοκ βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας από την άγρια δολοφονία του 39χρονου πατέρα ενός παιδιού, μέσα στο κατάστημά του, για έναν... λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ο 72χρονος σε έντονο ύφος απαιτούσε τη διακοπή του συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας και είχε παράπονα για τον λογαριασμό του. Παρά το γεγονός ότι το θύμα τού εξηγούσε και του απαντούσε πολύ ευγενικά, αυτός έφυγε μαινόμενος από το κατάστημα και επέστρεψε για να προβεί στο άγριο έγκλημα.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι είδε κάποιον να «ωρύεται», όπως είπε χαρακτηριστικά, και να ζητά διακοπή συμβολαίου, με το θύμα να του απαντά ευγενικά. «Κάποια στιγμή το θύμα του ζήτησε ευγενικά να βγει έξω, γιατί περιμένει κόσμος», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας, που λίγο αργότερα έμαθε τι είχε συμβεί.
Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τον δράστη με το όπλο να μπαίνει στο κατάστημα

Τα όσα έγιναν πριν από την άγρια δολοφονία του 39χρονου αποτυπώθηκαν σε βίντεο-ντοκουμέντο, που δημοσιοποίησε η τηλεόραση του Alpha.

Το βίντεο δείχνει τον 72χρονο δράστη να επισκέπτεται για δεύτερη φορά το κατάστημα, όπου πριν είχε λογομαχήσει. Λίγο πριν μπει στο κατάστημα, βγάζει το πιστόλι που είχε κρύψει κάτω από τη ζώνη του. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακούγεται ένας πυροβολισμός.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου