Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

ΝΑ 'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Ή ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ😡😡Γεωργιάδης: Καμία κ@λοτούμπα-Δεν χρωστάω συγγνώμη στον κ. Τσίπρα για το εθνικό λάθος των Πρεσπών

 

[Αδερφέ ωραία δεν τους έλεγες προδότες... πες μας τώρα κι εμάς έστω ΜΙΑ κίνηση -όχι πολλές! μόνο ΜΙΑ- που κάνατε για να αλλάξετε ονομασία γλώσσας και εθνικότητας για τα οποία ο Κυριάκος μας έλεγε "θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου"... αντ' αυτού κατηγορήσατε ευθέως τον Μακρόν όταν για άσχετο λόγο άσκησε βέτο στην ενταξή τους στην ΕΕ, ενώ κρύβεστε όποτε οι Βούλγαροι σας πετάνε ασίστ όταν λένε η εθνικότητα των Σκοπιανών είναι βουλγάρικη και η γλώσσα τους παραλλαγή των βουλγάρικων...

Ούτε το ακρωνύμιο των Σκοπίων στον ΟΗΕ δεν ασχοληθήκατε να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ να αλλάξει από MKD σε NMK... κρίμα και ντροπή! ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ στο συγκεκριμένο θέμα και μην πιάνεστε από τις μαλ@κίες των ΣΥΡΙΖΑίων προκειμένου να βγείτε στον αφρό
Φυσικά και δεν περιμένουμε απάντηση... απαντήσεις ούτως ή άλλως δίνετε μόνο στους ΣΥΡΙΖΑίους και όχι στους ΜΑΛ@ΚΕΣ που σας ψηφίζουμε]

Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης  η ΝΔ είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι η συμφωνία είναι βλαπτική για τα εθνικά συμφέροντα της χώρας και όχι προδοτική

Ανόητους πολιτικαντισμούς χαρακτήρισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης τις προσπάθειες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να ερμηνεύσουν πρόσφατες δηλώσεις του για την Συμφωνία των Πρεσπών ως «συγγνώμη» προς τον Αλέξη Τσίπρα για την σφοδρή αντίδραση που εξέφρασε η ΝΔ την περίοδο πριν την υπογραφή της επίμαχης συμφωνίας.

«Κανείς δεν χρωστά συγγνώμη στον κ. Τσίπρα για το εθνικό λάθος των Πρεσπών. Αυτό το λάθος έγινε», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής για να επαναλάβει ότι η ΝΔ είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι η συμφωνία είναι βλαπτική για τα εθνικά συμφέροντα της χώρας και πως αν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επιμείνει και την κυρώσει θα επιφέρει μη αναστρέψιμα αποτελέσματα.

«Είναι ανόητοι πολιτικαντισμοί αυτό που κάνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που είπα χθες δεν είναι συγγνώμη προς τον κ. Τσίπρα αλλά επανάληψη της δικής μου θέσης και της θέσης όλης της ΝΔ ότι δηλαδή η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή συμφωνία που βλάπτει τα εθνικά μας συμφέροντα. Δεν είναι όμως μια προδοτική συμφωνία. Και επανέλαβα ότι λέγαμε και τότε πως αν είχαμε εμείς την ευκαιρία δεν θα την ψηφίζαμε αλλά αν κυρωθεί δεν μπορεί να αλλάξει», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σαρακιώτη ο οποίος υποστήριξε πως μετά την συγγνώμη του κ. Γεωργιάδη αναμένει την συγγνώμη από τους υπόλοιπους 157 βουλευτές της ΝΔ. «Μιλήσατε για τους 157 στους οποίους είμαι και εγώ. Όμως ποτέ δεν ελέχθησαν από εμάς όσα επιχειρήσατε να μας αποδώσετε κ. Σαρακιώτη», σχολίασε ο κ. Γιώργος Βλάχος.

Πάντως, παρά την τοποθέτηση του υπουργού, ο βουλευτής του ΖΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης επέμεινε να υποστηρίζει ότι η ΝΔ το 2018 μιλούσε για προδοτική συμφωνία και για προδότες ενώ υποστήριξε ότι η τότε αξιωματική αντιπολίτευση κινητοποίησε διαμαρτυρίες πολιτών και προπηλακισμούς βουλευτών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

«Γι αυτό το θέατρο που μας παίξατε για να μας πείτε πόσο στεναχωρημένος είστε που σας έλεγαν προδότη, σας ενημερώνω ότι εγώ δεν ήμουν σε αυτούς που σας αποκαλούσαν με αυτό το χαρακτηρισμό. Σας έχω στείλει και το βίντεο από συνεντεύξεις μου εκείνη την εποχή που έλεγα ότι η Συμφωνία είναι πολύ κακή αλλά όχι προδοτική και πως είναι λάθος να μιλάμε για προδότες», είπε ο κ. Γεωργιάδης αντιδρώντας για να προσθέσει «ερχεται λοιπόν ο κ. Γιαννούλης και μας κατηγορεί ότι στέλναμε κόσμο έξω από το σπίτι του για προπηλακισμούς. Για να το ξεκαθαρίσω αυτές οι ενέργειες είναι όχι απλά απαράδεκτες αλλά φρικώδεις.

Όμως κ. Γιαννούλη να σας θυμίσω κάτι. Εσείς συγκυβερνήσατε με τους ΑΝΕΛ που προεκλογικά έλεγαν ότι έφυγαν από την ΝΔ γιατί ο Σαμαράς και τα στελέχη της ήταν προδότες. Συγκυβερνήσατε με τον Πάνο Καμμένο που χαρακτήρισε την ΝΔ ως παράταξη προδοτών και «στα τέσσερα». Με αυτούς συγκυβερνήσατε. Και έρχεστε και τα λέτε όλα αυτά περι προπηλακισμών σε εμένα που μου έχουν κάψει το βιβλιοπωλείο 17 φορές. Που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έστηναν λαϊκά δικαστήρια και κρεμάλες στο Σύνταγμα. Πρέπει να έχετε φοβερό θράσος για να λέτε εσείς αυτά στην ΝΔ».

Επίσης, ο υπουργός σημείωσε ότι «Η ΝΔ ως παράταξη ευθύνης δεν διαχωρίζει τους έλληνες σε προδότες και μη όπως έκανε ο κ. Πολάκης. Δεν το κάνουμε γιατί έχουμε συναίσθηση της εθνικής ευθύνης. Άλλο πράγμα η πολιτική κριτική ότι μας φορτώσατε μια πολύ κακή συμφωνία – όχι όμως προδοτική. Συνετίστε λοιπόν τον κ. Πολάκη και ας αφήσουμε τα περι προδοσίας στην άκρη. Εχουμε πολιτικές διαφορές και με αυτές θα πορευτούμε αλλά αυτό δεν είναι μεμπτό».

Χρήστος Μπόκας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Λίγο αργότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε στο Twitter αποσπάσματα ομιλιών του από τη Βουλή τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2019 όπου και λέει "δεν είναι προδότες, εγώ ποτέ δεν χρησιμοποιώ τέτοιους όρους, αλλά έκαναν μια κακή συμφωνία"... την οποία όμως ξέχασε ο Άδωνις να μας πει τι κάνανε για να τη βελτιώσουν...

21/01/2019 λέω στην Βουλή επίσης, πριν την ψηφοφορία για τις Πρέσπες, ότι είναι μια ημέρα Πένθους για την Ελλάδα, αλλά όχι μια μέρα προδοσίας και προδοτών ⁦⁩ έχω δεκάδες άλλα βίντεο αλλά ανέβασα αυτά θεσμικά για να καταλάβουν στον Σύριζα την διαφορά μας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου