Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ η πρόεδρος της Ένωσης Βιοπαθολόγων που προσφεύγει στον Εισαγγελέα για τα self tests

Στον Εισαγγελέα προσφεύγει η Πανελλήνια Ένωση Ιατρικής Βιοπαθολογίας γιατί, όπως υποστηρίζει, υπάρχει κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού από την χρήση των self test από τους πολίτες. 

 Σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε Στο Κόκκινο και τον Νίκο Ξυδάκη, η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιατρικής Βιοπαθολογίας,  και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσούλα Νικολάου, χαρακτήρισε σκάνδαλο το γεγονός οτι

μοιράζονται rapid test αντί για self test σε 25αδες ενώ, όπως λέει, υπάρχει διαφορά μεταξύ των ελληνικών οδηγιών και των ξενόγλωσσων που βρίσκονται εντός της συσκευασίας. 

 "Η χρησιμότητα του γρήγορου τεστ ανίχνευσης αντιγόνου είναι στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών και στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων για να μπορούν γρήγορα έως ότου βγει το μοριακό αποτέλεσμα να ξέρουν αν είναι θετικά" ανέφερε, κάνοντας σαφές ότι η διαδικασία της διάγνωσης και διαχείρισης των τεστ, δεν είναι απλή υπόθεση και ενέχει κινδύνους διασποράς.

 "Έχουμε σήμερα Συμβούλιο και σκεφτόμαστε να πάμε στον Εισαγγελέα, πρέπει να πάμε στον Εισαγγελέα διότι και που μιλάμε κανείς δεν μας ακούει" είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος.

  Η Χρυσούλα Νικολάου σημείωσε ότι οι βιοπαθολόγοι ζητούσαν απεγνωσμένα τα rapid test να δοθούν στα μικροβιολογικά εργαστήρια έτσι ώστε να γίνεται υπεύθυνα και σωστά η όλη διαδικασία. Χαρακτήρισε «σόου στις πλατείες» τη διενέργεια ράπιντ τεστ από τον ΕΟΔΥ καθώς εξήγησε ότι «τα συγκεκριμένα τεστ δεν ανιχνεύουν τον ιό σε 7 στους 10 ασυμπτωματικούς ασθενείς με αποτέλεσμα να διασπείρουν τον ιό άνθρωποι που βγήκαν αρνητικοί».

 Αξίζει να σημειωθεί, αν και δεν αναφέρθηκε στην συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο, ότι η Χρυσούλα Νικολάου είναι μέλος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α από την ίδρυσή του.

Ήταν υποψήφια βουλευτής Β' Αθηνών με τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ το 2004 και το 2007 καθώς και με το ΣΥΡΙΖΑ το 2015.

Επίσης ήταν υποψήφια στις Νομαρχιακές Εκλογές του 2006 και είναι μέλος της γραμματείας Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Υγείας Αττικής.

 

 

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου