Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Πως είναι δυνατόν άνθρωποι με πολιτισμό, νοοτροπία και πεποιθήσεις του μεσαίωνα, να ενσωματωθούν σε κοινωνίες με πολιτισμό , νοοτροπία και πεποιθήσεις του 21ου αιώνα ;

Απάντηση: 

Πολύ δύσκολο! Το εύκολο είναι να κάνουν καμία δεκαριά παιδιά ο καθενας και σε καμία δεκαριά χρόνια, να ζητήσουν να γίνουν μειονότητα ή ανεξάρτητο κράτος μέσα σε ελληνικό έδαφος. Αντε γειά!

Για να μην σου πω και τ άλλο, Πάντα υπάρχει αίτιο και αποτέλεσμα αυτά θα έχουν την σειρά τους και αργά ή γρήγορα εσύ κι εγώ θα ενσωματωθούμε ............δε τοχεις καταλάβει

Εγώ πάντως ντρέπομαι για τα σώματα ασφαλείας της χώρας μας, για τους καρεκλοκενταυρους, όχι γι,αυτούς που εκτελούν της εντολές των ανωτέρων καρεκλοκενταυρον, γιατί αν δεν το κάνουν την επομένη θα έχουν το χαρτί της ΕΔΕ και της απομάκρυνσης με σφραγίδα και υπογραφή.

Και αν αναρωτιέσαι αν είναι δυνατόν,σου λέω μόνο αυτό, Ναι είναι δυνατόν, ετσι όπως είναι δυνατόν που αν πεις κάτι γι'αυτους, τους παράνομους αντί να σε πουν πατριώτη, σε λεν ρατσιστή φασίστα και ναζί

,,,, Γνώμη μου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου