Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Δολοφονία Ζάκυνθος: Μηνύσεις Κούγια σε ΜΜΕ για τη δημοσιοποίηση του ονόματος του εφοπλιστή

 Μηνύσεις και αγωγές προαναγγέλλει ο Αλέξης Κούγιας για όποιο μέσο ενημέρωσης δημοσιοποίησε, ως εμπλεκόμενο στη υπόθεση δολοφονίας της συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο, το όνομα γνωστού εφοπλιστή.

Ο εφοπλιστής ήταν μεταξύ των ατόμων που αναφέρονταν στην πολυσέλιδη δικογραφία. Νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για εμπλοκή στην υπόθεση δολοφονίας και κατηγορείται για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

Όπως τονίζει ο γνωστός ποινικολόγος, «η ανάμειξη του ονόματός του έγινε από αυθαίρετα συμπεράσματα του τμήματος ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ., τα οποία συμπεριέλαβαν στο διαβιβαστικό έγγραφο προς τον τακτικό Ανακριτή Ζακύνθου».

Να σημειωθεί ότι η σύζυγος του Ντίμη Κορφιάτη δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο τον Ιούνιο του 2020, ενώ ο επιχειρηματίας εκτελέστηκε στις αρχές Μαΐου.

Παράλληλα, ο γνωστός ποινικολόγος ζητα να διαγραφεί από όλα τα δημοσιεύαμτα το όνομα του εντολέα του και προσθέτει ότι «όποιος μελετήσει το περιεχόμενο του διαβιβαστικού εγγράφου της ΕΛ.ΑΣ. γι’ αυτήν την υπόθεση θα αντιληφθεί για ποιον λόγο ο κ. Μ.Λ. θα στραφεί τόσο εναντίον αστυνομικών, όσο και εναντίον δημοσιογράφων, που παρανόμως δημοσιοποίησαν το όνομά του, αλλά κυρίως που τόλμησαν να του αποδώσουν την οιαδήποτε συμμετοχή σ’ αυτήν την βρομερή υπόθεση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Κούγια:

Στο δικηγορικό μας γραφείο και ειδικά στον επικεφαλής του, κο Αλέξιο Κούγια, εδόθη εντολή από τον κ. Μ.Λ. γόνο παγκοσμίως γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας να καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε όλα τα ΜΜΕ που δημοσιοποίησαν το ονοματεπώνυμό του, συσχετίζοντάς το με το γνωστό έγκλημα της ανθρωποκτονίας εις βάρος γυναίκας στη Ζάκυνθο στις 9/6/2020.

Το πρώτο, το οποίο μας εδόθη εντολή να δημοσιοποιήσουμε είναι ότι ο κ. Μ.Λ. ουδεμία σχέση έχει μ’ αυτήν την υπόθεση και δεν γνωρίζει εκτός του προσώπου ενός υπαλλήλου του κανένα εκ των προσώπων, που φέρονται ως συμμετέχοντες, σ’ αυτό το έγκλημα.

Η ανάμειξη του ονόματός του έγινε από αυθαίρετα συμπεράσματα του τμήματος ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ, τα οποία συμπεριέλαβαν στο διαβιβαστικό έγγραφο προς τον τακτικό Ανακριτή Ζακύνθου και η εντολή, την οποίαν έχουμε λάβει, είναι να στραφούμε ενώπιον των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων, εναντίον και οιουδήποτε αστυνομικού, ανεξαρτήτως βαθμού, ο οποίος τόλμησε με τόση επιπολαιότητα να συσχετίσει την προσωπικότητα του κ. Μ.Λ. μ’ αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.

Όποιος μελετήσει το περιεχόμενο του διαβιβαστικού εγγράφου της ΕΛΑΣ γι’ αυτήν την υπόθεση θα αντιληφθεί για ποιον λόγο ο κ. Μ.Λ. θα στραφεί τόσο εναντίον αστυνομικών, όσο και εναντίον δημοσιογράφων, που παρανόμως δημοσιοποίησαν το όνομά του, αλλά κυρίως που τόλμησαν να του αποδώσουν την οιαδήποτε συμμετοχή σ’ αυτήν την βρομερή υπόθεση.

Ενόψει των ως άνω απαιτούμε κατ’ εντολήν του κ Μ.Λ. όπως εξαφανισθεί από οιοδήποτε ΜΜΕ οιαδήποτε αναφορά του ονοματεπωνύμου του, έστω και με τρόπο που τον περιγράφει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου