Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ🏅🏆⚔“Φακέλωμα” φοιτητών του ΑΠΘ, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

 “Σε παλιές σκοτεινές εποχές φακελώματος και πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων μας γυρίζει η επιτελική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη”, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης, επικαλούμενος έγγραφο του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου προς τον πρύτανη του ΑΠΘ.

“Έγγραφο σύμφωνα με το οποίο ζητούνται τα στοιχεία των εκλεγμένων προέδρων των φοιτητικών παρατάξεων στο ΑΠΘ. Και αντί ο κ. πρύτανης να το επιστρέψει ως απαράδεκτο, το απέστειλε με τη σειρά του στον κοσμήτορα και τους προέδρους των τμημάτων, συναινώντας με αυτόν τον τρόπο στο φακέλωμα των φοιτητών”, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσθέτει: “Πρόκειται για μια πράξη από την αρχή ως το τέλος απαράδεκτη η ευθύνη για την οποία βαρύνει εκτός από τον πρύτανη και την ΕΛΑΣ, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την κυβέρνηση της ΝΔ και προσωπικά τον πρωθυπουργό”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου