Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΚΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ 'ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΚΕΪ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΜΟΔΑ😝😝Γιατρομανωλάκης: Από πότε η επιβίωση του Ελληνισμού βασίζεται στην καταπίεση και στη στέρηση δικαιωμάτων;

 Η απάντηση ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΚΕΙ, στο κείμενο 160 ακαδημαϊκών, στρατιωτικών και πολιτικών που τάσσονται κατά της Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα

Με μία ΑΣΤΕΙΑ ανάρτηση στο προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, αναφέρθηκε στο κείμενο που συνυπογράφουν 160 άνδρες ακαδημαϊκοί, στρατιωτικοί, πολιτικοί, οι οποίοι τάσσονται κατά της Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα, και οι οποίοι κάνουν λόγο για «νομοθετικές πρωτοβουλίες στο όνομα ενός αμφιλεγόμενου και καταχρηστικού δικαιωματισμού, που έρχονται σε αντίθεση με το δημόσιο αίσθημα, τα ήθη και τις Εθνικές μας παραδόσεις που διαχρονικά αποτελούν τα κραταιά θεμέλια της συνέχειας, επιβίωσης και προοπτικής του Ελληνισμού».
«Από πότε η επιβίωση του Ελληνισμού βασίζεται στην καταπίεση και στη στέρηση δικαιωμάτων;» διερωτάται ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «160 άντρες, διαστρεβλώνοντας κείμενα και χρησιμοποιώντας αποσπασματικές θεωρίες με επιστημονικοφανή τρόπο προκειμένου να συγκαλύψουν την ομοφοβία τους, ουσιαστικά συνδέουν τους ΛΟΑΤΚΙ+ με την εγκληματικότητα, την υπογεννητικότητα και οποιοδήποτε άλλο θέμα αντιμετωπίζει η χώρα. Ακαδημαϊκοί ανάμεσά τους υποστηρίζουν ότι η εκπαίδευση δεν θα πρέπει να είναι ανοιχτή. Και το χειρότερο, αυτοί οι 160 άντρες, καταδικάζοντας τον υποτιθέμενο δικαιωματισμό των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων επικαλούνται τα ισόβια προνόμια τους για να μας πουν ότι οι πολίτες δεν θα πρέπει να είναι ίσοι και ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα «έρχονται σε αντίθεση με το δημόσιο αίσθημα, τα ήθη και τις Εθνικές μας παραδόσεις που διαχρονικά αποτελούν τα κραταιά θεμέλια της συνέχειας, επιβίωσης και προοπτικής του Ελληνισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου