Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΙΣΧΥΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ!!!

 

(Τμήμα ομιλίας μου για τον υβριδικό πόλεμο από την Τουρκία)
Όλοι αυτοί οι λαθραίοι εισβολείς έποικοι αποτελούν μια σημαντική ασύμμετρη απειλή για την χώρα μας και ένα σημαντικό όπλο στα χέρια της Τουρκίας σε περίπτωση πολέμου, αλλά και στην σημερινή κατάσταση. Να λοιπόν πως επηρεάζονται σημαντικά οι βασικοί πυλώνες ισχύος του έθνους μας, οι οποίοι είναι η Πολιτική, οι Ένοπλες Δυνάμεις, η Οικονομία, η Κοινωνική Συνοχή, οι Υποδομές και οι Πληροφορίες:
-Πολιτική: Η χώρα μας έχει περιέλθει σε πολιτική και διπλωματική παράλυση, αφού οι Ελληνικές κυβερνήσεις στηρίζονται όχι στο συμφέρον του έθνους αλλά στις έξωθεν εντολές και στις υπάρχουσες σχετικές συνθήκες και συμφωνίες που συνειδητά ή αφελώς έχουν υπογράψει, καθώς και στον κίβδηλο ευρωπαϊκό ουμανισμό.
-Ένοπλες Δυνάμεις: Υπάρχει πλέον μια ολοφάνερη στρατιωτική απειλή στην άμυνα των νήσων! Υπάρχουν απειλές πάσης φύσεως στην ενδοχώρα εντός των πόλεων αλλά και στην επαρχία, με δυνατότητα οργάνωσης και ανάληψης παραστρατιωτικής δράσης κατά πολιτικών και στρατιωτικών στόχων, με την πιθανή χρήση αυτοσχεδίων και συμβατικών όπλων, με ογκώδεις διαμαρτυρίες, με μαζικές διαδηλώσεις, με καταστροφές, με παρεμβολές στις επικοινωνίες με σύγχρονα συστήματα, με κυβερνοπόλεμο με σύγχρονα μέσα κλπ.
-Οικονομία: Υφιστάμεθα ουσιαστικά και οικονομική επίθεση, αφού τεράστια ποσά διατίθενται από την Ελλάδα στους εισβολείς-εποίκους αντί της εθνικής μας άμυνας και των ευρισκομένων σε ανθρωπιστική κρίση Ελλήνων πολιτών, ενώ τεράστια ποσά που κερδίζουν οι μετανάστες εντός της χώρας μεταφέρονται εκτός αυτής και αφορολόγητα.
-Κοινωνική Συνοχή: Διαλύεται η κοινωνική μας συνοχή, αφού τα τελευταία 10 χρόνια από ποσοστό 97% Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι πέσαμε κάτω από το 80% και συνεχίζουμε με αρνητικές τάσεις, καθώς οι νέοι μας φεύγουν στο εξωτερικό και αντικαθίστανται από νέους οπαδούς του Ισλάμ. Επιπλέον, αυξάνεται η εγκληματικότητα κυρίως με το λαθρεμπόριο, την διακίνηση ναρκωτικών και το κοινό αλλά και οργανωμένο έγκλημα και έτσι προκαλείται πανικός και φόβος στην κοινωνία.
-Υποδομές: Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος στις Υποδομές, με επιπτώσεις τόσο στη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, όσο και για τον λαό μας. Ο κίνδυνος αφορά κυρίως τις υποδομές βασικών αγαθών, δηλ. μεταφορών, επικοινωνίας, ηλεκτροδότησης και ύδρευσης, για τις οποίες πλέον απαιτείται ιδιαίτερη φύλαξη, για αποφυγή καταστροφών και δέσμευσης.
-Πληροφορίες: Είναι βέβαιο ότι οι έποικοι εισβολείς μπορούν να προβούν σε συλλογή-μεταφορά, αλλά και σε διανομή πληροφοριών εις βάρος της χώρας και να προβάλλουν διεθνώς επικοινωνιακά τις εκδηλώσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου