Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Κρήτη: Ποινική δίωξη στην ανεμβολίαστη φυσικοθεραπεύτρια και τον σύζυγό της -Τι είπε για τους «Ελληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς»

Ποινική δίωξη για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και απείθεια άσκησε ο εισαγγελέας στην ανεμβολίαστη φυσικοθεραπεύτρια του Δήμου Μινώα Πεδιάδος στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το cretalive, σε βάρος του συζύγου της ασκήθηκε επίσης, ποινική δίωξη για απείθεια, με το ζευγάρι να παίρνει αναβολή και να δικάζεται στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου την ερχόμενη Δευτέρα.

Οπως αναφέρει το τοπικό μέσο, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου οδηγήθηκε το ζευγάρι, είχαν από νωρίς συγκεντρωθεί τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι. Ωστόσο, η αστυνομία τους έβαλε από την πίσω πόρτα προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι που είχε κλειδωθεί στο ΚΑΠΗ της περιοχής, συνελήφθη χθες καθώς παρά τη μήνυση σε βάρος της από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, η ίδια συνέχιζε να πηγαίνει στο Φυσικοθεραπευτήριο, έχοντας κρατήσει τα κλειδιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το cretalive, η ανεμβολίαστη φυσικοθεραπεύτρια υποστηρίζει ότι ενεργεί με βάση τη Διακήρυξη των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών». Μια ομάδα που δραστηριοποιείται διαδικτυακά διατυπώνοντας τρελούς ισχυρισμούς και διακινώντας νομικά παράλλογα κείμενα χωρίς την παραμικρή νομική ισχύ, παρασύροντας πολίτες. Φαινόμενο όχι πρωτόγνωρο, αλλά το οποίο έρχεται ξανά στην επικαιρότητα με τους κάθε είδους καθοδηγητές του... παραλλόγου να βρίσκουν τώρα νέο πεδίο δράσης.

Οι Αρχές πίσω από όλο το σκηνικό που διαμορφώνεται με τους αρνητές το τελευταίο διάστημα βλέπουν πίσω από όλα αυτά μια καλοστημένη φάμπρικα, από επικίνδυνους καθοδηγητές που εκμεταλλεύονται τη μάζα των αρνητών-αντιεμβολιαστών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου