Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Προβάδισμα 13,9 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

 Δημοσκόπηση Opinion Poll: Προβάδισμα 13,9 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Στις 13,9 μονάδες ανέρχεται η διαφορά της ΝΔ με το ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Opinion Poll που δημοσίευσε η εφημερίδα Political.

Συγκεκριμένα, το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει 35%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 21,1% ενώ στην τρίτη θέση είναι το ΚΙΝΑΛ με 6,2%. Το ΚΚΕ συγκεντρώνει 5,5%, η Ελληνική Λύση 3,5% και το ΜεΡΑ25 3,2%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι στο 12%. 

Παράλληλα στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μεγάλο προβάδισμα απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα με 45,6% (-1,7% από τον Ιούλιο) έναντι 19,7%, με τον «Κανέναν» να διατηρεί τη δεύτερη θέση με 30,6%.

Στην παράσταση νίκης, οι δύο στους τρεις δηλώνουν ότι σε ενδεχόμενες εκλογές θα νικούσε η ΝΔ. Το 66,2% βλέπει νικητή τη ΝΔ και το 11,3% τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει ένα 25,5% που δεν απάντησε στη σχετική ερώτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου