Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, εξωτερικοί χώροι και πλήθος
 
Ο εισαγγελέας έπρεπε να έχει ήδη επέμβει, όταν το ΚΚΕ μοίραζε φυλλάδια και τραμπούκιζε έξω από το σχολείο.
Είναι η προσφιλής συνήθεια των ΚΚέδων να επισκέπτονται οργανωμένα τα σχολεία και τα πανεπιστήμια στην αρχή της χρονιάς και να επιδίδονται στην προσφιλή τους προπαγάνδα σε ανήλικα και πρωτοετείς.
Είναι και ο μόνος λόγος που βάζουν το ξυπνητήρι να χτυπήσει το πρωί.
Κάποιοι τους έκραξαν στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και επέστρεψαν για να τραμπουκίσουν.
Ούτε ο εισαγγελέας επενέβη πάλι, ούτε η αστυνομία, που δεν άφηναν ένα σχολείο να κάνει μάθημα.
Τα ίδια κάνουν και στα πανεπιστήμια όταν γκαρίζουν τις αηδίες τους έξω από τα αμφιθέατρα. Αφού οι αρμόδιοι αδιαφόρησαν, ήταν θέμα χρόνου η αυτοδικία όπερ και εγένετο.
Και όλοι οι αριστερόστροφοι ανατσουτσούριασαν που κάτι αλητήριοι μαντράχαλοι που πήγαν σε σχολείο με κράνη και ματσούκια τις έφαγαν από μαθητές με κουκούλες. Οχι θα κάθονται σαν και εμάς να τους ακούνε να τους βρίζουν κάτι κωλόπαιδα.
Ο εισαγγελέας δεν θα παρέμβη και αν παρέμβη πιεσμένος, θα είναι για τα μάτια του κόσμου.
Οι εισαγγελείς είναι αυτοί που δίνουν άδεια σε αντισυγκεντρώσεις αντιφάδων, όπως έκαναν και πέρσι στην πλατεία Βικτωρίας και έσκασαν μύτη τα τραμπούκια απέναντι μας με αντισυγκέντρωση, με την άδεια του εισαγγελέα.
Δεν θα παρέμβη, γιατί πρέπει να μπουζουριάσει τα τραμπούκια του ΚΚΕ που αναστάτωσαν ένα ολόκληρο σχολείο τόσες μέρες.
Και ως γνωστόν το ΚΚΕ στην χώρα μας και το κοπάδι του είναι ιερές αγελάδες.
Δεν το πειράζουμε.
Το ΚΚΕ πρέπει να απολογηθεί για αυτή την αλητεία των οπαδών του. Αντί να απολογείται το ΚΚΕ, ξεπλένεται και αυτό και οι παρατρεχάμενοι ΚΕΕΡΦΑ και στοχοποιούνται αυτοί που έπραξαν το αυτονόητο. Γιατί ναι, είναι αυτονόητο πλέον ότι όταν κανείς δεν σε προστατεύει, θα κοιταξεις να προστατευθείς ο ίδιος.
Κάθονται και κλαψουρίζουν οι γελοίοι μαντραχαλάδες που πηγαίνουν στις πόρτες σχολείων για τσαμπουκά σε ανήλικα.
Δεν είναι κολλέγια τα ΕΠΑΛ.
Εχει σκληρά καρύδια εκεί μέσα, πολλά παιδιά είναι του μεροκάματου, πάνε σχολείο και δουλεύουν, δεν περνάνε την ζωή τους τεμπελοσκυλιάζοντας σε διαδηλώσεις.
Το νέο "προλεταριάτο" όχι μόνο τους έχει γυρίσει την πλάτη, τους χτυπά αλύπητα κιόλας.
Το Κουτσούμπα που έχει την ευθύνη έχει πιει το αμίλητο νερό.
Ε ρε ξεφτίλες!
Κάνατε τα σχολεία γήπεδο και ζητάτε και τα ρέστα.
Ελένη Παπαδοπούλου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου