Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Απίστευτη ατάκα Μητσοτάκη για Τσίπρα:«Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν Χριστούγεννα»

 Με μία απίστευτη ατάκα απάντησε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων Εκλογών και στα όσα είχε πει πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ.

«Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ: Η Κυβέρνηση θα εξαντλήσει τη θητεία της. Προσβλέπω σε νίκη στις επόμενες Εκλογές», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

Ακόμα, επανέλαβε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να προσφύγει σε πρόωρες κάλπες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου