Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Φίλης σε ΑΠΛΥΤΑ ΣΥΡΙΖΑκια: «'Οχι μπάτσοι στα πανεπιστήμια»

 

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η υποτιμητική αναφορά του Νίκου Φίλη στους άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας ως "μπάτσους", με αφορμή τα σχέδια της κυβέρνησης να ολοκληρώσει το σχέδιο για την πανεπιστημιακή αστυνομία.

Η αναφορά σε "μπάτσους" πιθανώς οφείλεται στο γεγονός ότι το κοινό του πρώην υπουργού Παιδείας ήταν νεολαίοι και ο κ. Φίλης θέλησε έτσι να συμμορφωθεί με τους δικούς τους κώδικες επικοινωνίας και να γίνει αρεστός.

Η φράση για τους μπάτσους διατυπώθηκε σε εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και του κομματικού ιστοτόπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης left.gr, για την παιδεία και την εργασία, με τίτλο: "Εκπαίδευση και Εργασιακές Συνθήκες: Οι προκλήσεις του ψηφιακού περιβάλλοντος".

Ο Νίκος Φίλης αφού πρώτα δήλωσε πως πρέπει να ανοίξουν τα πανεπιστήμια και με μαθήματα εξ αποστάσεως αλλά και με μαθήματα διά ζώσης, επιτέθηκε με σκαιό τρόπο κατά των αστυνομικών, λέγοντας πως δεν πρέπει να υπάρχουν μπάτσοι στην πόρτα των πανεπιστημίων:

"Άρα λοιπόν χρειάζεται έστω και με μεικτό σχήμα να ανοίξει το πανεπιστήμιο. Δηλαδή και μαθήματα εξ αποστάσεως και μαθήματα διά ζώσης και όχι μπάτσοι στην πόρτα. Όχι αυτό."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου