Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

ΤΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ! ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ👍👍Αποκαλύψεις: Έξι μαρτυρικές καταθέσεις για τον 18χρονο - Κρυμμένα στο πάρκινγκ, δίπλα στο κλειστό του Ρέντη τα «πολεμοφόδια»

Τι είπε ο 18χρονος για τον οργανωτή της επίθεσης - Η πρώτη μολότοφ ήταν το σύνθημα για την επίθεση στους αστυνομικούς - Αύριο στον εισαγγελέα ο 18χρονος

Το νήμα της επίθεσης στις δυνάμεις της Αστυνομίας, έξω από το κλειστό γήπεδο στου Ρέντη, ξετυλίγει με νέες πληροφορίες ο ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η πληροφορία που οδήγησε στα ίχνη του 18χρονου έφτασε στην Αστυνομία την Παρασκευή το βράδυ.

Αρχικά ο νεαρός δεν βρισκόταν στο κάδρο των υπόπτων. Ωστόσο, όταν άνοιξαν τα στόματα, τότε άλλαξε άρδην η πορεία της έρευνας.

Πιο συγκεκριμένα, υπήρξαν έξι μαρτυρικές καταθέσεις που υποδείκνυαν τον 18χρονο ως τον δράστη της επίθεσης με τη ναυτική φωτοβολίδα, η οποία τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό. Ανάμεσα στους μάρτυρες που κατέθεσαν, βρίσκονται και συγγενείς του 18χρονου, στους οποίους, οπως δήλωσαν, εκμυστηρεύθηκε ότι εκείνος πέταξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο ίδιος ο 18χρονος φέρεται να δήλωσε ότι η επίθεση στους αστυνομικούς ήταν προσχεδιασμένη.

Μιλά για τον καθοδηγητή και αναφέρεται σε ένα μεγαλύτερο ηλικίας άτομο, ηλικίας 30-35, που φορούσε full face. 

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, ο καθοδηγητής έδωσε το σύνθημα να βγουν έξω από το γήπεδο, λέγοντας ότι δεν θα ρίξει κανείς, αν δεν δώσει το σύνθημα.

Ο φερόμενος ως οργανωτής έριξε πρώτος μία μολότοφ και αυτό φαίνεται να ήταν το σύνθημα για την επίθεση.

Σημειώνεται ότι ο οργανωτής δεν ηταν ανάμεσα στους 424 που προσήχθησαν. 

Όπως ανέφερε στην ομολογία του ο 18χρονος, τα πολεμοφόδια ήταν κρυμμένα στο πάρκινγκ, δίπλα στο γήπεδο, απ' όπου και μοιράστηκαν στους οπαδούς.

Ο 18χρονος θα παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου