Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΛ@ΚΙΣΜΕΝΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΒΑΛΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ, ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ🤷‍♂️🤷‍♂️Ρέντη: Βρήκαν πυρίτιδα και στα χέρια του 26χρονου μάνατζερ τράπερ-Ταυτοποιήθηκε το DNA του 16χρονου αδερφού σε σωλήνα ναυτικής φωτοβολίδας

Νέα στοιχεία από τις έρευνες - Νωρίτερα, ταυτοποιήθηκε το DNA του 16χρονου αδελφού του προφυλακισμένου 18χρονου σε κομμάτι εκτοξευτήρα ναυτικής φωτοβολίδας

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού έπειτα από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας σε επεισόδια με οπαδούς στις 7 Δεκεμβρίου έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στην περιοχή του Ρέντη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εντοπίστηκε πυρίτιδα στα χέρια ενός 26χρονου, που είναι μάνατζερ τράπερ, και που από την πρώτη στιγμή είχε μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών και είχε προσαχθεί. Ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι μετέφερε πανό στο γήπεδο και έφυγε πριν ξεσπάσουν τα επεισόδια.

Τα νέα αυτά στοιχεία τέθηκαν ήδη στη διάθεση των ανακριτικών αρχών και αξιολογούνται.

Επεισόδια στον Ρέντη: Ταυτοποιήθηκε το DNA του ανήλικου αδερφού του 18χρονου προφυλακισμένου

Τρέχουν οι εξελίξεις στις έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των συμμετεχόντων στα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν έξω από το κλειστό του Ρέντη πριν μια εβδομάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο, πληροφορίες αναφέρουν πως ταυτοποιήθηκε το DNA του 16χρονου αδερφού του προφυλακισμένου 18χρονου, που κατηγορείται πως πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό, ο οποίος εξακολουθεί να χαροπαλεύει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το DNA του 16χρονου βρέθηκε σε σωλήνα ναυτικής φωτοβολίδας. Παράλληλα, βρέθηκε και πυρίτιδα στον ανήλικο και αναμένεται, πλέον, η έκδοση εντάλματος για να προχωρήσει η διαδικασία σύλληψής του.

Σύμφωνα, δε, με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, το DNA αρκετών εκ των αρχικά 424 προσαχθέντων έχει ανιχνευθεί σε πολλά από τα «πολεμοφόδια» που βρέθηκαν στο γήπεδο και αναμένονται νέες ταυτοποιήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου