Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Έλενα Ακρίτα: Μπέρδεψε τους νεκρούς αστυνομικούς σε ανάρτησή της

 Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ θέλοντας να κοινοποιήσει την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπέπεσε σε γκάφα με αποτέλεσμα να προξενηθούν αντιδράσεις

Σε γκάφα υπέπεσε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα καθώς σε ανάρτηση που έκανε στα social media μπέρδεψε τους δύο νεκρούς αστυνομικούς. Δηλαδή τον 31χρονο Γιώργο Λυγγερίδη που έχασε τη ζωή του μετά το χτύπημα που δέχθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη και τον 32χρονο αστυνομικό που πέθανε αφότου δέχθηκε μαχαιριές από έναν Νορβηγό σε μπυραρία στη Θεσσαλονίκη.

Το λάθος της κυρίας Ακρίτα ήδη κάνει τον γύρο των social media ενώ η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον λογαριασμό της στο Facebook δεν το έχει διορθώσει.

Αναλυτικά η ανάρτησή της στο Facebook:

Για τον 31χρονο αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη, γράφει ο Κώστας Μπάρκας, Βουλευτής Νομού Πρέβεζας και Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΣΥΡΙΖΑ

«Ένας αστυνομικός έχασε τη ζωή του για μια ασήμαντη αφορμή και μια στιγμή διασκέδασης μετατράπηκε σε τραγωδία. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Δυστυχώς άλλο ένα τραγικό περιστατικό, που παγιώνει το αίσθημα ανασφάλειας που επικρατεί στους πολίτες.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι υπόλογη απέναντι στην ελληνική κοινωνία, αφού δεν λαμβάνει ουσιαστικά μέτρα για το εντεινόμενο έλλειμμα δημόσιας αστυνόμευσης». Γραφείο Τύπου ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου