Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Μέγαρα: Ρομά πυροβολεί κατά ριπάς στον αέρα με πολεμικό όπλο

 

Με ένα πολεμικό όπλο στα χέρια του ένας νεαρός Ρομά έχει καταγραφεί σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου να πυροβολεί κατά ριπάς στον αέρα, σε καταυλισμό, στην περιοχή Βλυχό, στα Μέγαρα

Στο βίντεο, ο νεαρός κρατά το αυτόματο όπλο και πυροβολεί συνεχόμενα στον αέρα, δίπλα από σπίτια, ενώ κάποιος τον καταγράφει με κάμερα.

Ο εν λόγω άνδρας αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως δεν πρόκειται για κάποιο πρωτοφανές γεγονός στην περιοχή, αφού και άλλες φορές σημειώνονται πυροβολισμοί από πολεμικά όπλα, πολυβόλα κ.α. και όχι μόνο από κυνηγετικές καραμπίνες, κάτι που δείχνει πως η κατάσταση έχει ξεφύγει σε ορισμένους καταυλισμούς, με συγκεκριμένους Ρομά, που κινούνται στην παρανομία, να είναι εξοπλισμένοι με βαρύ οπλισμό!

πηγή: vradini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου