Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Συγκλονιστική περιγραφή διμοιρίτη: Έπεφταν φωτοβολίδες ακόμα και όταν ο αστυνομικός ήταν στο έδαφος- Χτυπήθηκε και με μολότοφ

 Ο διμοιρίτης περιγράφει στον ΣΚΑΪ τις στιγμές πριν και μετά τον τραυματισμό του αστυνομικού

Στα πρώτα 10 λεπτά των επεισοδίων, περίπου 500 μέτρα από το γήπεδο καθώς οι δυνάμεις είχαν ενημέρωση να απομακρυνθούν από το σημείο για να μην προκαλέσουν τους οπαδούς, έπεσε η ναυτική φωτοβολίδα σε ευθεία βολή στο πόδι του 31χρονου αστυνομικού.

Τη συγκλονιστική περιγραφή έκανε στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, ο διμοιρίτης που βρισκόταν στο πλευρό του αστυνομικού τη στιγμή που τραυματίστηκε σοβαρά.  

«Καταλάβαμε αμέσως ότι ο τραυματισμός ήταν σοβαρός. Ο Γιώργος ήταν αξιοπρεπής και δυνατός, ζητούσε να βγάλουμε το αντικείμενο. Είχε τις αισθήσεις του» είπε και πρόσθεσε «η επίθεση ήταν προμελετημένη». Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων ο διμοιρίτης οι οπαδοί ήταν εφοδιασμένοι και είχαν έρθει αποφασισμένοι να προκαλέσουν σοβαρά επεισόδια. 

Στο σημείο αυτό, ο αστυνομικός υπογράμμισε ότι θα έπρεπε να είχαν κληθεί από την αρχή τουλάχιστον άλλες δύο διμοιρίες καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι οι οπαδοί είχαν οργανωθεί.

Αναφορικά με τον τραυματισμένο αστυνομικό, σημείωσε ότι για τουλάχιστον 20 λεπτά βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος. Αρχικά είχε τις αισθήσεις του, ωστόσο οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου