Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικού στα Πατήσια

Αυξάνονται τα βίαια περιστατικά σε βάρος αστυνομικών.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», πριν από μερικές ημέρες ένας αστυνομικός δέχτηκε επίθεση στο κέντρο της Αθήνας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην Τροχαία, διαπίστωσε πως ένα μηχανάκι «έκλεινε» το αυτοκίνητό του.

Στη συνέχεια ζήτησε από τον κάτοχο της μηχανής να απομακρύνει το όχημά του, ωστόσο ο μοτοσικλετιστής αρνήθηκε.Τότε ο αστυνομικός έβγαλε το μπουφάν του, κάτω από το οποίο σημειώνεται πως φορούσε την υπηρεσιακή του στολή, με αποτέλεσμα ο κάτοχος της μηχανής να προχωρά σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να αρνείται πεισματικά να απομακρύνει το όχημά του.

Ο αστυνομικός έβγαλε το μπλοκ για να κόψει κλήση στον κάτοχο της μηχανής, ωστόσο ο μοτοσικλετιστής άρχισε να τον γρονθοκοπά με μανία. Σημειώνεται ότι ο αστυνομικός βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ υπέβαλε και μήνυση σε βάρος του μοτοσικλετιστή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου