Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ😝😝Θεσσαλονίκη: Υβριστικά μηνύματα για τον αστυνομικό Γ. Λυγγερίδη την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η κηδεία – ΦΩΤΟ

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η κηδεία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στη Θεσσαλονίκη, άγνωστοι δεν δίστασαν να κολλήσουν κάποιες απαράδεκτες αφίσες στις οποίες αναγράφονταν υβριστικοί χαρακτηρισμοί προσβάλοντας τη μνήμη του 31χρονου ο οποίος κατάληξε έπειτα από πολυήμερη μάχη που έδωσε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στο Ρέντη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Thesstoday.gr, αυτό το αχαρακτήριστο υλικό αναρτήθηκε λίγα μόλις μέτρα μακριά από τον ναό το Αγίου Δημητρίου. Άμεσα σήμανε συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. με δυνάμεις να καταφθάνουν στο σημείο επιτηρώντας διακριτικά την ευρύτερη περιοχή.

Οι σχετικές αφίσες που αναρτήθηκαν σε τοίχους και καφάο αναφέρουν υβριστικά μηνύματα προς τον άτυχο αστυνομικό.

«Αυτό το σκουπίδι στο έδειξαν, τον μπάτσο που σκότωσε την Αισέ στην Ξάνθη δε θα τον μάθεις ποτέ» αναγράφεται, μεταξύ άλλων, στην σχετική αφίσα που γίνεται αναφορά και συσχετισμός με την υπόθεση της παράσυρσης της νεαρής κοπέλας από αστυνομικό στην Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου