Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Καθιστική διαμαρτυρία ενστόλων έξω από τη Βουλή - Διακόπηκε η κυκλοφορία, δείτε φωτογραφίες

Χιλιάδες ένστολοι συγκεντρώθηκαν στο ύψος της Παλαιάς Βουλής και πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή

Σε καθιστική διαμαρτυρία προχώρησαν το απόγευμα της Δεύτερας ένστολοι έξω από τη Βουλή. Με αυτό τον τρόπο ήθελν να δείξουν τη συμπαράστασή τους στον 31χρονο αστυνομικό που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε στα επεισόδια του Ρέντη ενώ η συγκέντρωση πραγματοποιείται στη σκιά του θανάτου του αστυνομικού που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια καταδίωξης στο Χαϊδάρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Δευτέρας.

Νωρίτερα χιλιάδες ένστολοι από όλη την Ελλάδα - τουλάχιστον 4.000 - συγκεντρώθηκαν έξω από την Παλιά Βουλή και μέσω της οδού Σταδίου πραγματοποίησαν πορεία προς το Σύνταγμα θέλοντας να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους επειδή το επάγγελμά τους δεν έχει θεσμοθετηθεί ως επικίνδυνο. «Όχι άλλο αίμα στις αρένες τους, Γιώργο κρατήσου είμαστε μαζί σου» έγραφε ένα από τα πανό που άπλωσαν στην άσφαλτο οι ένστολοι, ενώ πολλοί εξ' αυτών κρατούσαν στα χέρια τους αναμένα κεριά.

Δείτε φωτογραφίες:\






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου