Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Χώρα και πολιτισμός εναντίον μηδενιστών και νεοαριστερών – Γράφει ο Δημήτρης Απόκης

facebook sharing button Κανένα έθνος στην ιστορία δεν έχει επιβιώσει από τη στιγμή που καταστράφηκαν τα σύνορά του, από τη στιγμή που η υπηκοότητά του δεν διαφέρει από την απλή διαμονή και από τη στιγμή που οι γείτονές του με ατιμωρησία υπονόμευσαν την κυριαρχία του.

Του Δημήτρη Γ. Απόκη*

Έχει έρθει η ώρα που πρέπει, ως Έλληνες πολίτες  και ως κοινωνία, να επιλέξουμε μεταξύ του πολιτισμού και της χώρας μας ή των καταστροφέων τους. Ο μηδενισμός είναι η θρησκεία της νέας προοδευτικής αριστεράς, αλλά και μιας σειράς ανιστόρητων ελίτ για τις οποίες το έθνος, η πατρίδα και ο πολιτισμός είναι έννοιες ανύπαρκτες. Η αναρχία βρίσκεται τώρα στον πυρήνα των μηδενιστών και απειλεί να καταστρέψει κάθε έννοια πολιτισμού και φιλελεύθερου έθνους κράτους που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. 

Αυτό που συμβαίνει και προωθείται με την τροπολογία Καιρίδη, για κάποιους που παρακολουθούμε με προσοχή, βαθιά ανησυχία και τρόμο, δεν αποτελεί έκπληξη. 

Τα ανόητα επιχειρήματα που ακούγονται και προσβάλλουν βάναυσα τη νοημοσύνη κάθε λογικά και πατριωτικά σκεπτόμενου ανθρώπου, ξεπερνούν την ανοησία και αγγίζουν το έγκλημα εναντίον της χώρας και του έθνους. Εάν οι μηδενιστές και η δήθεν προοδευτική αριστερά, επιθυμούσαν να αντιμετωπίσουν το δημογραφικό πρόβλημα και να προσελκύσουν έμπειρα και καταρτισμένα εργατικά χέρια, θα μπορούσαν να το πράξουν επεκτείνοντας τη νόμιμη μετανάστευση μέσω μια σφικτής, με κύριο μέλημα την εθνική ασφάλεια, νομοθεσίας και των δικαστηρίων.

Αντ’ αυτού, οι μηδενιστές και νεοαριστεροί χειροκροτητές τους απλώς διαγράφουν τα σύνορα και δυναμιτίζουν κάθε σοβαρό νομικό πλαίσιο περί μετανάστευσης.

Το αποτέλεσμα αυτής της εγκληματικής για τη χώρα και το έθνος στρατηγικής των μηδενιστών και των νεοαριστερών χειροκροτητών τους, είναι οι εθνικά επικίνδυνες  συνέπειες από την εισροή και νομιμοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών, που εγκαταλείπουν χαοτικά τις φτωχότερες χώρες του κόσμου για να ξεχυθούν στις πλουσιότερες. Χωρίς ελέγχους ιστορικού, εμβολιασμούς και υγειονομικούς ελέγχους, νομιμότητα, απολυτήρια λυκείου, δεξιότητες ή κεφάλαιο. Και ακόμη χειρότερα, εγκληματιών και τρομοκρατών που ανά πάσα στιγμή θα χρησιμοποιηθούν ως εργαλείο για εσωτερική αποσταθεροποίηση της χώρας. Πως είναι δυνατόν να μην βλέπει κανείς, ότι πρόκειται για μια θλιβερή καταστροφή.

Οι εθνοτικοί μηδενιστές και οι ελίτ των δήθεν προοδευτικών, για να στηρίξουν τις ολοένα και πιο αντιδημοφιλής ατζέντες τους, επιδιώκουν να αλλοιώσουν την εθνική συνείδηση και τον κοινωνικό ιστό, έτσι ώστε να μην υπάρχει αντίδραση. Δεν επιθυμούν μια λογική και εθνικά συμφέρουσα μεταναστευτική πολιτική, διότι σε αντίθεση με τους λαθρομετανάστες, οι νόμιμοι και με προσόντα μετανάστες, αφομοιώνονται και ενσωματώνονται στην κοινωνία, και πολύ σύντομα δεν είναι ικανοποιημένοι με τις δήθεν προοδευτικές ριζοσπαστικές πολιτικές, την αλλοίωση της οικογένειας, τον γονέα 1 και γονέα 2, τις τρανσέξουαλ, το έγκλημα και τις πράσινες εμμονές.

Μπορεί να ακούγεται αστείο και αβάσιμο, αλλά ο απώτερος στόχος των μηδενιστών και των δήθεν προοδευτικών ελίτ, μέσω της απελευθέρωσης και ανοχής της παράνομης μετανάστευσης, είναι η δημιουργία μιας “νέας δημοκρατικής πλειοψηφίας”, μέσω της οποίας θα καμφθεί κάθε αντίδραση και αντίσταση στη μηδενιστική και αντιεθνική στρατηγική τους. 

Και βέβαια, με εργαλείο τα συστημικά και απολύτως ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να ταΐζουν κουτόχορτο την κοινωνία και τους πολίτες, συκοφαντούν τους επικριτές, ως ρατσιστές και ακροδεξιούς, που αντιτίθενται στις μηδενιστικές και νεοαριστερές  προσπάθειες, να χρησιμοποιηθεί η παράνομη μετανάστευση για να πληγεί εκ των έσω κάθε έννοια έθνους, πατρίδας και πολιτισμού. Για να γίνει κάθε χώρα, απλά χώρος. 

Σταθερά πλέον σε όλο το δυτικό κόσμο οι κοινωνίες και οι πολίτες, συνεχίζουν να δείχνουν ότι υποστηρίζουν τη μετρημένη, ποικιλόμορφη, νόμιμη και αξιοκρατική μετανάστευση και αντιτίθενται στη μαζική παράνομη μετανάστευση στη χώρα τους, που έχει ως επακόλουθο την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, απειλώντας με εξαφάνιση την ιστορία, τα ήθη, τα έθιμα, τις αξίες και στο τέλος το έθνος.

Ο τερματισμός της παράνομης μετανάστευσης εξαρτάται τώρα αποκλειστικά από τον λαό, ο οποίος, εάν αφυπνιστεί, υπερισχύει των διεφθαρμένων ειδικών συμφερόντων και ηγετών που επωφελούνται από το σημερινό χάος και την ανθρώπινη δυστυχία.

*Ο Δημήτρης Γ. Απόκης, είναι Διεθνολόγος, με ειδίκευση στην Αμερικανική Εξωτερική Πολιτική, Γεωπολιτική και Διεθνή Οικονομία. Απόφοιτος των πανεπιστημίων The American University, School of International Service, και The Johns Hopkins University, The Paul H. Nitze, School of Advanced International Studies της Ουάσιγκτον. Είναι μέλος του The International Institute for Strategic Studies, του Λονδίνου. Ως Δημοσιογράφος, υπήρξε επί σειρά ετών διαπιστευμένος ανταποκριτής στο Λευκό Οίκο, στο Στέητ Ντιπάρτμεντ και στο Αμερικανικό Πεντάγωνο.

facebook sharing button Share
print sharing button Print
twitter sharing button Tweet
whatsapp sharing button
pinterest sharing button
sharethis sharing button

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου