Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Τι κατέθεσε στο δικαστήριο ο Μίχος

Στην τελική ευθεία μπαίνει η δίκη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. 

Σήμερα στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κάθισε ο βασικός κατηγορούμενος, ο 55χρονος, Ηλίας Μίχος, που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε την ανήλικη.

Ο 55χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την 12χρονη στο κατάστημά του, ότι την εξέδιδε έναντι αμοιβής σε άλλους άνδρες και ότι διένεμε πορνογραφικό της υλικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι είχε συνολικά τέσσερις «συνευρέσεις» με την ανήλικη, με την οποία, όπως υποστήριξε, ήταν «ερωτευμένος». Ακόμα, δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, ενώ έβγαλε από «κάδρο» την μητέρα της ανήλικης, η οποία όπως είπε, δεν γνώριζε τίποτα.

Ο 55χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού και της διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος ανήλικου.

Εντός της εβδομάδας απολογείται και η μητέρα του κοριτσιού, η οποία αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της διακεκριμένης μαστροπείας και της διακεκριμένης περίπτωσης παιδικής πορνογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου