Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Άδωνις Γεωργιάδης: Οι συκοφάντες περί δήθεν off shore εταιρίας του αδελφού μου θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη

Τους συκοφάντες που διακινούν τη ψευδή είδηση στο διαδίκτυο πως ο αδερφός του Άδωνι Γεωργιάδη έχει δήθεν off shore εταιρία στον Παναμά καταγγέλλει ο υπουργός υγείας δηλώνοντας παράλληλα πως όποιος αναπαραγάγει ψευδείς ειδήσεις θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη έχει ως εξής:

«Ενημερώνω ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αυτό το ψεύδος, περί δήθεν υπάρξεως στον Παναμά off shore εταιρίας του αδελφού μου, επικαλούμενοι ένα έγγραφο που γράφει το όνομα του με αριθμό διαβατηρίου άγνωστο σε μας (όχι πάντως του αδελφού μου) και την ακατανόητη ένδειξη «Βαρόνος». Επειδή ο αδελφός ούτε είχε ούτε έχει τέτοια εταιρία στον Παναμά ή οπουδήποτε αλλού στον Κόσμο, όποιος κάνει αναπαραγωγή αυτής της συκοφαντίας θα κληθεί στα δικαστήρια. Επιτέλους τέλος στην λάσπη!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου