Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει έγκλημα στα Τέμπη, αλλά δυστύχημα – Ήταν πολύ φοβική η διαχείριση που κάναμε

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEipg_dISIM9emWawSWyBgP3ZNVvJG2NnUb96bXZlbCiYiP0UMOATlmyDwoW1Nw5KCplm0fKbOkGbdoc0XPvl1x96V7OkWlO6XT6IFEwDmVKTOsu9Sk-Ki7PCwY3qj1E3-1n2WuewtVBRP0kbsesxDR1WwEU92axiDJBzffEdELxwgYL9mHhd9zIYNkel_o/s280/SS%202819.JPG

«Δεν υπάρχει έγκλημα στα Τέμπη αλλά δυστύχημα και περιμένουμε η δικαιοσύνη να βρει τους ενόχους και να επιβάλει ποινές», δήλωσε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή και της Κάτιας Μακρή, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης, «εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Εφόσον καταθέσει πρόταση δυσπιστίας ο κ. Ανδρουλάκης, δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Θα μιλήσει ο πρωθυπουργός όπως πρέπει και θα λεχθούν όλα όπως πρέπει, στον χώρο που πρέπει, στη Βουλή των Ελλήνων».

Σχετικά με τη «μονταρισμένη συνομιλία» του σταθμάρχη, ο υπουργός Υγείας αναρωτήθηκε «για ποιο λόγο να κάνει κάτι τέτοιο η κυβέρνηση; Ο σταθμάρχης από την πρώτη στιγμή είχε πει ότι φταίει και ότι έκανε λάθος, άρα τι να κάνει η μονταζιέρα σε αυτό;».

Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι «η ΕΡΤ την επομένη που κυκλοφόρησε το ηχητικό έπαιξε το πλήρες ηχητικό δηλώνοντας ότι αυτό που παίζει στα ΜΜΕ δεν είναι το ολόκληρο καθώς υπάρχει και άλλος συνομιλητής. Είναι δυνατόν η κυβέρνηση σε ένα είδος παρακράτους να κάνει «κοπτοραπτική» και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση να παίξει το ολόκληρο;».

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι «από την ώρα που το ίδιο το δημοσίευμα παραδέχεται ότι η Δικαιοσύνη έχει λάβει το πλήρες ηχητικό, η δικαστική έρευνα γίνεται όχι με την «κοπτοραπτική» αλλά με το πλήρες ηχητικό».

Αναφερόμενος στην υπόθεση των Τεμπών, ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι «η υπόθεση είναι πολύ απλή και ανθρώπινη. Όλοι μας μπροστά στην εικόνα του δυστυχήματος και των παιδιών που σκοτώθηκαν και κάηκαν ζωντανά, πάθαμε σοκ. Όλοι σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαν να είναι και τα δικά μας παιδιά στο συγκεκριμένο τρένο. Σκεφτόμενοι όλοι αυτή τη φοβερή τραγωδία, μπροστά στον πόνο, στα δάκρυα και την οργή των γονέων, ανθρώπινα σκύβαμε το κεφάλι. Τι να πεις στην κυρία που έχασε την κόρη της; Σκύβουμε το κεφάλι και δεν μπορείς να πεις τίποτα. Εμείς δεν λέγαμε τίποτα από τον πόνο που βλέπαμε και τον σεβασμό στον πόνο αυτών των ανθρώπων. Η Αντιπολίτευση έβγαλε μπροστά τους γονείς».

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι «δεν υπάρχει έγκλημα στα Τέμπη, αλλά δυστύχημα. Το έγκλημα προϋποθέτει ότι κάποιος έχει δόλο, ότι κάποιος θέλει να γίνει αυτή η σύγκρουση. Κανείς δεν ήθελε να γίνει αυτή η σύγκρουση». Πρόσθεσε ότι «όταν ο εισαγγελέας στη δίκη για το Μάτι έκανε κατηγορητήριο λέγοντας ότι οι άνθρωποι θα είχαν σωθεί αν είχε λειτουργήσει το 112 υπήρχε ερώτημα στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί κύριοι δεν κάνατε το 112 και κάηκαν 107 άνθρωποι;».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε «ατυχέστατες» τις δηλώσεις Σταμάτη και Κτιστάκη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «ήταν λάθος η διαχείρισή μας. Ήταν πολύ φοβική, έδωσε περιθώριο στο ψέμα να καλύψει την αλήθεια». Ο ίδιος είπε ότι «τη δική μας σιωπή λόγω του πόνου των γονέων η κοινή γνώμη την εξέλαβε ως τεκμήριο ενοχής».

Σχετικά με τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για εκλογές με διεθνείς παρατηρητές, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι «ο κ. Κασσελάκης εξελίσσεται στον Έλληνα Τραμπ και αισθητικά και ως προς τις πολιτικές δηλώσεις. Υπάρχει ένα TikTok του κ. Κασσελάκη που χρησιμοποιεί μέσα στον Στρατό. Ένας άνθρωπος που έχει πάει Στρατό για 20 ημέρες μας το παίζει και κομάντο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου