Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Κωνσταντοπούλου: Τύποι σαν τον κύριο Τσίπρα να μην εξαπατήσουν ξανά τον κόσμο -Θλιβερή η αυτοκριτική του

Ευθείες βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτηρίζοντας θλιβερή την αυτοκριτική του, ενώ έκανε λόγο για κατάχρηση εξουσίας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στις υποθέσεις της Novartis και των τηλεοπτικών αδειών.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί η Ζωή Κωνσταντοπούλου και απαντώντας σε ερώτηση για την αυτοκριτική που έκανε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο της Καθημερινής, τόνισε «θλιβερή η αυτοκριτική Τσίπρα. Προσπαθεί τώρα να ρίξει γέφυρες, να κάνει δημόσιες σχέσης και να βρει το επόμενο στασίδι». Μάλιστα η πρόεδρος της Πλέυσης Ελευθερίας μίλησε για κατάχρηση εξουσίας και παραβίαση όλων των αρχών του Κράτους Δικαίου από την κυβέρνηση Τίπρα. «Στην κρίσιμη στιγμή εγώ όπως ξέρετε ανήκω σε εκείνους που είπα σκάνδαλο Novartis υπάρχει αλλά και κατάχρηση εξουσίας στον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε η διαδικασία με παρεμβάσεις της τότε κυβέρνησης στη δικαιοσύνη. Δεν υιοθετώ αυτά που λέει ο Αδωνις Γεωργιάδης για σκευωρία, άλλο σκάνδαλο και άλλο σκευωρία.
Υπήρχε και υπάρχει σκάνδαλο, αλλά αυτό που έγινε ήταν απόλυτη παραβίαση όλων των Αρχών του κράτους δικαίου και αυτό το ήξεραν. Οπως και με τις τηλεοπτικές άδειες ήταν ένας ξεκάθαρος εκβιασμός και συναλλαγή που επιχειρήθηκε από μία κυβέρνηση που είχε διακυρήξη ότι θα φέρει την ελευθερία στην ενημέρωση».

Τύποι σαν τον κ.Τσίπρα να μην ξαναεξαπατήσουν τον κόσμο

Και η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνέχισε να εξαπολύει μύδρους κατά του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας «η Πλεύση ελευθερίας έγινε ώστε τύποι σαν τον κύριο Τσίπρα να μην ξαναεξαπατήσουν τον κόσμο. Προφανώς τύποι σαν τον κύριο Τσίπρα που πήρε την εμπιστοσύνη του κόσμου και την έκανε κουρελόχαρτο, την καταπάτησε και παραβίασε και το Σύνταγμα είχε δίπλα του και γύρω του διαφόρους οι οποίοι τον στήριξαν με τα μπούνια να παραβιάσει και το Σύνταγμα και το Δημοψήφισμα και τη λαϊκή ετυμηγορία και που σήμερα εμφανίζονται σαν επαναστατημένοι Αριστεροί.
Είναι πάρα πολύ σημαντικό ο κόσμος να μην χάσει την ελπίδα του. Το παράδειγμα Τσίπρα και οι μιμητές του είναι παράδειγμα αλγεινό για την κοινωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου