Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ🤷‍♂️🤷‍♂️Μητέρα της αδικοχαμένης Κλαούντια Λάτα: Είδα στα μάτια του Άδωνι ένα γονιό που πονάει [vid]

 

Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γι’ αυτό

«Είδα στα μάτια του κ. Γεωργιάδη έναν γονιό που πονάει», τόνισε προ ολίγου, στην εκπομπή του Αlpha Super Katerina και την δημοσιογράφο Κατερίνα Καινούργιου, η μητέρα της αδικοχαμένης στα Τέμπη Κλαούντια Λάτα, η οποία είχε καταφερθεί προηγουμένως εναντίον του υπουργού Υγείας.

Ωστόσο, κατά τα αρχικά λεγόμενα της χαροκαμένης μητέρας, τα οποία ανασκευάσθηκαν μετά τη δημόσια τοποθέτηση του υπουργού Υγείας, «άκουσα τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη να λέει ότι κόμματα της αντιπολίτευσης εκμεταλλεύονται εμάς τους γονείς των θυμάτων, και τον πόνο μας. Συγγνώμη αλλά αυτά είναι γελοιότητες. Κανείς δεν μας εκμεταλλεύεται. Δεν έχει γραμματέα να του δείξει φωτογραφίες και αποδεικτικά στοιχεία; Επί 5 μέρες οι γερανοί πατούσαν κανονικά στο χώμα και λειτουργούσαν, το τσιμέντωμα δεν έγινε παρά μόνο την 6η μέρα. Η αλήθεια σε αυτή την υπόθεση είναι τόσο φανερή, που δε χρειάζεται να προσπαθήσει κανείς για να τη δει. Οι γονείς έχουμε συλλέξει τόσα αποδεικτικά στοιχεία, που όσοι τα δουν θα μείνουν άφωνοι».

Στο σημείο αυτό, υπήρξε η καίρια και αποφασιστική παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη. Πράγματι, σε σημερινή τηλεοπτική του εμφάνιση στον ANT1, ο υπουργός Υγείας, πριν αρχίσει να κάνει οιαδήποτε παρέμβαση για πολιτικά ζητήματα, τόνισε πως είναι και ο ίδιος πατέρας, ότι «συγκυριακά, το παιδί μου δεν πήρε το μοιραίο τρένο. Θα μπορούσε και το παιδί μου να είναι στη μοιραία αμαξοστοιχία. Και το λέω, γιατί το παιδί μου ανέβαινε συχνά στη Θεσσαλονίκη με αυτό το τρένο. Δεν μπορώ παρά να συγκλονίζομαι κάθε φορά που βλέπω τους γονείς. Δεν νομίζω πως υπάρχει ανθρώπινος πόνος, ο οποίος να μπορεί να συγκριθεί με το να χάνεις το παιδί σου τόσο ξαφνικά και τόσο αναπάντεχα».

«Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι στα αλήθεια για να απαλύνουμε τον πόνο αυτών των ανθρώπων», συμπλήρωσε ο υπουργός Υγείας, ο οποίος έσπευσε να προσθέσει ότι «είναι το γεγονός, που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κανένας. Ακούω συχνά και την κυρία Καρυστιανού και τον κύριο Ασλανίδη. Οι γονείς αναφέρονται συχνά σε εμένα και οι περισσότεροι από αυτούς χρησιμοποιούν πολύ σκληρές εκφράσεις. Είναι η μοίρα ενός ανθρώπου που βγαίνει και λέει τη γνώμη του δημόσια για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα. Θέλω λοιπόν να πω στους γονείς: «Εάν το να επιτίθεστε σε εμένα, απαλύνει κατ’ ελάχιστο το δικό σας πόνο, σας το επιτρέπω και σας λέω να το κάνετε και περισσότερο!», κατέληξε, συγκινημένος, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μετά από αυτήν την συγκινητική παρέμβαση του υπουργού Υγείας, η μητέρα της αδικοχαμένης Κλαούντια Λάτα παρενέβη σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου υπογράμμισε την εκτίμηση που τρέφει για το πρόσωπο του Ά. Γεωργιάδη. Σύμφωνα με τα λόγια της χαροκαμένης μητέρας, «ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε σαν ένας πραγματικός γονιός, σαν ένας αληθινός πατέρας. Και τον ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό, τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου